reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Dzień dobry, tak to jest dobry dzień zwłaszcza czytając takie dobre wiadomości :)

Love gratuluję z całego serducha!

Wczoraj nie mogłam do Was zajrzeć bo burza przyszła i zabrała prąd, wstreciucha jedna mogła chociaż z wiaderko tego prądu zostawić ale nie...

Olcia cieszę się, że u Was wszystko dobrze. Dodajesz mi wiary bo skoro tak świetnie sobie radzisz przy blizniaczkach to ja też powinnam dać radę z malutką.

reklama
Przyjechałam z 2cm :) chcieli mnie odesłać do domu, ale nagle dostałam krwotoku myślałam na początku ze to wody poszły.. I ten krwotok albo od moich przysiadow w szpitalu albo od histerii ze mam wracać do domu.. Odrazu skurcze co minutę dostałam.. Przywieźli mnie na porodowke to miałam 3cm a ok północy juz skurcze parte. Na znieczulenie nie było czasu..tylko sam gas Strasznie bolało :( ale dobrze ze tak szybko poszło.. Musieli mnie szyć bo popekalam niestety.. Ale wiem jedno nigdy więcej nie rodzę :D

Mały waży 2950 g

Love waga synka taka jak mojego emilka jak sie rodzil i tez w 38 tc. I sie zastanawiam czy ja teraz naprawde wielkie dziecko urodze..heghe

Wiem ze bolalo kochana. Masz to juz za soba na szczescie.

reklama
Love o bólu szybko zapomnisz kochana, a nazwijmy to ceną za posiadanie cudownego potomka - mimo wszystko warto żeby trochę pobolało nie? ;)
Cieszę się bardzo że już po wszystkim, tyle się namęczyłaś! :( ale teraz pozostaje się tylko radować! Gratuluję najserdeczniej jak potrafię :*

Do góry