Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Urodziłam o 00:32na porodowce po 21.
Love super! Mam nadzieję że opierdzielilas im tam cały oddział i wciąż sprzątają.
Ładnie poszlo ,nie uwzględniając oczywiście tego horroru w domu...
To komu jeszcze obliczyć czas porodu?
Lucalew żeby sie zgadzało dzisiaj Ty...
Jak się czujesz?
Beata A u Ciebie na froncie jak?
Ewelinkau?
Love gratuluje !!!! Teraz to sie bedziecie sypac po kolei. Mam nadzieje. I bedziecie mialy mniej czasu na pisaniewiec dam rade ponadrabiac.
Dziewczyny w szpitalach rozpakowujcie sie bezpiecznie i lezcie tam jak najkrocej.
A co u mnie? Jak zwykle siedze podlaczona do dojarki :-) moje grubasy spia obzarte po pachy. Ksiezniczka Matylda wazy 3150g, a panienka Dominika 2660g. Mowie wam ile one jedza to ludzkie pojecie przechodzi![]()
no i najlepsze, po 6 tygodniach zycia nauczyly sie plakac jak zwykle, donoszone dzieci i kazdy glod oznajmiaja mi wlasnie donosnym wrzaskiem. Czasem dolacza do nich wieczorem zmeczona Tola wiec wyobrazcie sobie jakie mam wesole zoo w domu
Kocham je wszystkie nad zycie i ciazko mi przypomniec sobie jak to bylo bez blizniaczek w domu :-)
Dobra dojenie zakonczone. 300ml mleka na raz. Zjedza z tego prawie 200. Ide lapac troche snu dopoki Tolinek spi![]()
Bezpiecznych porodow wam zycze![]()
Love gratulacje :-*
Olka jak miło się tego czyta :-) a wczoraj wieczorem wspominałam mojemu że coś nasza bliźniacza mama się nie odzywa :-)
Beata odezwij się bo nie widzę informacji od ciebie albo coś przegapiłam...
Evelinka, Lucynko dobrze że jesteście pod opieką lekarzy &&&
Pupui :-( zdrówka dla Joshki :-*
Anney jak różowy śluz?
A u mnie druga noc nieprzespana :-( nie wiem co jest po prostu nie mogę spać ani w dzień, ani w nocy.. Do tego była burza i pozrywało linie energetyczne i dopiero w nocy naprawili prąd, cała noc tylko syreny strażackie było słychać a na dzień dobry zapukał do naszych drzwi jakiś młody chłopaczek z prośbą o coś do jedzenia i ciepłą herbatę bo spały na klatcemam nadzieję że to jednorazowa akcja i nie będzie nas więcej nachodził bo mąż go nakarmił..
Loveboiled, ale chyba badali go po porodzie??