Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
przed chwilką Marta do mnie przyszła, że się źle czuje, zmierzyłam jej temperaturę i ma 38,6. Dałam jej nurofen i leży, nic jej nie boli, nie kaszle, gardło czyste. Nie wiem z jakiego powodu zagorączkowała :/
Piję z Tobą Pupui. Fajnie, że udało Ci się ogarnąć. Humor się poprawił? ja od rana w porzeczkach... Soki i dżemy zrobię... albo chociaż oskubię to P. zrobi jak wróci z pracy. Paczki do mnie dziś przyjeżdżaja hurtowo więc i humor się poprawia... ale gdzie jest szafa?! Podobno jedzie chyba przez honolulu...
A humor humorem, ja jakaś zmęczona dziwnie jestem, pewnie przez to niedospanie ostatnio. Mam już po dziurki w nosie wszystkich i wszystkiego. Szczerze współczuje następnej turze gości bo straszna się jędza ze mnie zrobiła. Najchętniej odesłałabym cały dom gdzieś tak na 2 miesiące zostawiłabym tylko Joche. Coś mnie drażni nie moje towarzystwo. Dziś robie strajk i nie robie nic. Cześć obiadu mają, resztę niech sobie dogotują. Mam ich w nosie.
Blerka, podziwiam chęć do działania. ja to nawet na siku mam lenia wstać.
Lidia tu nic nie daja.. nospe kupilam w pl sklepie bo w uk nie maja.. a magnez mam swoj oni mk zalecrnie dali takie.. paracetamol.
To jest lek na wszystko tutaj..
Pupui ja bym wogle im nie gotowala.. gdzie sie pchac do ciezqrnej na wakacjr pod koniec ciazy
Powiesilam pranie .drugie w pralce ale nir mam juz klamerek tyle tych malych rzeczy