reklama

Sierpniowe mamy 2015

Pupui - to Ty masz nieustannie gości! Podziwiam.. ja bym nie wytrzymała...
Leż i odpoczywaj!

Anney - mam i czarne i czerwone...Polecasz jakieś przetwory?:)

Jak już tak przyjmujecie gosci Dziewczynki - Anney, Pupui to może i ja się wproszę ? :P Nigdy nie bylam na wyspach... chętnie pozwiedzam :P Sprzątam po sobie i potrafimy z P. być bezgłośni w nocy :D

reklama
Blerka zapraszam, z całego serca (i to nie żartuje), miejsca jest dla wszystkich.. Pierwszy dostępny termin u mnie to koniec października. Tylko wtedy tu już pogoda nie rozpieszcza, choć może być ładnie, tylko już bez upałów. Ja do końca maja jestem na macierzyńskim wiec do tego czasu ZAPRASZAM.

Pamiętacie, jak się martwiłam, że młoda się urodzi przed przeprowadzką? Teściowa mnie dzisiaj uświadomiła, że musimy się przenieść w ten weekend, głównie ze względu na moje koty, bo będzie miała gości, a ma zamówioną nową kanapę, której nie przywiozą, póki koty będą (syn siostry R. ma uczulenie na sierść, a mają tam nocować, więc nie może kanapa mieć styczności z futrzakami). W sumie dobrze, jest motywacja :)

I zeby nie było.
Nie przeszkadza mi jak ktoś sie głośno bzyka haha co jak
Co, ale hipokrytka to ja nie jestem i seks
Powinien byc taki, ze zmiata cię z nóg ;) byleby był to człowiek dorosły, a nie dziecko, ktore swoich brudnych majtek nie włoży do kubła na pranie, tylko na stół, nie ma
Zielonego pojęcia czym
Jest owulacja ;) zesra sie gdzie stoi i nie ma kultury i ogłady za grosz.

Ja może jestem starej daty. Ale
Niestety ta młodzież teraz jesteś jakaś takas niezrobiona, nie umieją zrobić NIC, oprócz układania włosów i bzykanoa, nie potrafią odkręcić cieplej wody do zmywania nawet.

Mam dzika wręcz przyjemność z opierniczania ich i patrzenia jak ich niczym nieskażone rączki zaczynaja nabierać koloru po pracy.

Suczysko ze mnie, wiem. Ale gówniarze z mlekiem pod nosem przesadzają.
Nawet moi chłopcy przyszli wczoraj i mowi.... Mamusiu, nigdy nie widzieliśmy takiego bałaganu i puszek w pokoju. Z i
X chyba sa brudasami hahahahaha

Betka wlasnie takie uporczywr bole glowy to jeden ze skutkiw ubocznych.
Polozona na szkole rodzenia mowila nam ze jak kobieta po epiduralu ma wlasnie takie silne bole glowy czy inne bardzo nieprzyjemne dolegliwosci to zazwyczaj kolejny porod woli juz bez epiduralu.
Faktycznie dziwne ze pozwolili ci tak od razu wstawac i chodzic. Mi powiedzieli od razu ze narazie nie moge wstawac. Ale ja pamietam ze ja nie czulam nog wiec i tak chodzic bym nie mogla.

U nas ktg robia co tydzien poczawszy od 37 tyg

Pupui oby szybko mu przeszlo. Znam ten bol nieprzespanycj nocy. Maja dwie noce spala fatalnie. Na szczescie teraz juz ok.
To ile ty bedziesz jeszcze miala tych gosci? Do kiedy zostaja?
Przeciez ty zaraz rodzisz!! Jak tak mozna sie komus pchac na glowe ?!!!

Love ta cala sluzba zdrowia w uk jest bezduszna. Strasznie cie potraktowali. W sumie dobrze ze zaczelas krwawic bo przynajmniej sie toba zajeli.

Kasietta no i super. W koncu na swoim :-)))))

Jesli wszystko bedzie z Maja oj do kinca tyg to chyba w przyszlym tyg pojdzie do zlobka bo nie wytrzymam kolejnego tyg w domu. Musze isc do fryzjera jeszcze przed porodem a przez ta jej ospe nie mam kiedy.

reklama
Kasietta i dobrze w sumie ;) lepiej teraz ;) juz do siebie z maluszkiem ;)

Anney ano bede..tzn bedziem :D tylko trzeba termin ustalic jaki :):)

Ja coprawda pokoju dla gosci nie mam niestety. .ale zapraszam do zwiedzania loch ness :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry