Zuza, co jest?
Odmistyxzniacie. Wlasnie. To jest to, co pisałam i któraś z was pisała (juz nie będę przewijać na telefonie do tylu, bo stracę wątek

)
Żyjemy w tych czasach czyimś życiem, lidzie lubią wpasowywać sie w jakieś chore kanony i natura sama w sobie jest degradowana kompletnie.
Nie mowi sie o tym co jest prawdziwe, jakie sa zachowania naturalne, dzieci nie wystawia sie na kontrolowane sytuacje dla nich ekstremalne Hy nauczyły sie decyzja--konsekwencje--rozwiązuj problem--żyj z tym dalej i dzieci, ktore chcąc chronić pdEd wszystkim złym potem wychodzą na takie, ze totalnie boja sie życia, patrzą na Tw wszystkie anorektyczne panienki na Facebooku, który jest ich rWxzywiatoscia i w razie odrzutu znajomego tną sobie nadgarstki! (Z życia wzięte proszę panie... Ostatni znajoma ma problem ze swoją 13latka wlasnie tej natury. Tnie sie na potegę, bo nie umie znieść porażki, każda kłótnia najdrobniejsza lonczy sie krwią... )
Każda z nas chce dla dzieci naszych jak najlepiej, nieba byśmy im uchyliły, dlatego patrząc chyba trochę z perspektywy zachowań tych gówniarzy 18letnicj coninnefo teraz byli, pokolenia y, wole zeby moje dzieci widziały klęski, błędy i proces ich naprawiania, kłótnie z mężem, szukanie rozwiązania, pogodzenie sie, buziaki i ukochanie, by wiedziały ze wszystko jest normalne.
A nie wlasnie te wszystkie plastikowe, wymuskane, wymalowane, przepełnione miłością barbie na porodówce w wielkich ochach i achach.
Zycie najcześciej wyglada inaczej.
Dlatego wole takich zwykłych ludzi, którzy przyjdą i poers...dolna ręka w stół i powiedzą bez ogródek co chcą, aniżeli dyplomatów słodko pierdzacych.
Najgorsze rzeczy można powiedzieć po ludzku, bez obrażania, zwycAjnie, jesli nie odrzucamy tego, ze jesteśmy wlasnie ludźmi i mamy zaś...rane prawo do popełniania duzychni maluch błędów i NIE byc perfekcyjnymi.
Zeszłam z tematu, ale podpaskwalo mi to wlasnie w
Temacie hipokryzji tragicznie wszechobecnej.
Pisze bez ładu i składu

haha ale jestem dziś trochę rozbita haha