reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Fioleczka89 - ojj dobrze wiem co czujesz :crazy: Ja sie czuje jakbym byla zardzewiala jak dluzej posiedze albo poleze na boku

Ja mam wrazenie, ze ludzie mysla, ze jak urodze to dostane pieluszkowego zapalenia mozgu .... :-D

Mowie, ze bede sesje juz robic we wrzesniu i ze zadam zakupy telewizora zeby nie oszalec w domu - to slysze od kolezanek, ze po co mi telewizor jak nie bede miec go kiedy ogladac, albo ze jak ja moge myslec o sesjach slubnych we wrzesniu, a kto zostanie z dzieckiem? To mowie, ze moja corka oprocz mamy ma tez tate i babcie... no i wychodze na wyrodna matke :-)

Chce byc mama i jestem przygotowana na to, ze bedzie ciezko no ale nie chce porzucic bycia Natalią - a to mi wszyscy usiluja wmowic wlasnie, ze nie bede miala czasu byc soba :szok:

natka nie sluchaj glupot, wszystko da sie poukladac jakos, ja po miesiacu od porodu wrocilam na studia, mleko sciagalam zeby maly mial i mm nie jadl dopoki do pracy nie wrocilam, tylko z cyca, spokojnie mozna sie zorganizowac, maly zostawal z babcia i mezem na 2dni i bylo ok, a taki maluch duzo spi na poczatku i telewizor napewno sie przyda, nawet jako rozrywka przy dlugich karmieniach, dla mnie pierwsze miesiace byly najfajniejsze bo potem trzeba dzecka coraz bardziej pilnowac jak sie juz przemieszcza

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry