Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A wiecie co jest najśmieszniejsze, wczoraj na ktg totalna cisza. Sporadyczne krótkie skurcze po 40 %. Mam tylko nadzieję, że to nie fałszywy alarm...ale wygląda na to, że nie. Tylko ta długość skurczy mnie zastawia....
Hej dziewczyny!
Czytałam Was, ale nie miałam jakoś weny, żeby odpisać. Gratuluję nowym mamusiom! Za 7 dni przypada mi termin porodu, ale mam nadzieję, że urodze na dniach, bo mam skurcze od kilku dni, ale da.się wytrzymac. Nie dopisze każdej, bo ostatnio za dużo rzeczy na głowie i nie pamiętam już ;D
Anney jedz i dawaj nam znać lola ruszamy się i wychodzimy. Ciocia karze!
Ruda to trzymam kciuki, za ciąg dalszy
Annry oby. Tylko wiesz mi w 38 tc odeszly wody..lola sie opiernicza!
Ewelinka to trzymam kciuki za piatek
Ruda zaczyna sue ide czytac jak sytuacja
Borysiatko dziekuje za opowiedzenie jakbyo u was bylo. Bardzo dobrze sie wszystko skonczylo chov wierze xe bylo Ci ciezko.
Anney moglabys wkleic ten post w watek porodowy ?
Lidia ja tez mam juz niecale 4 tyg i tez mam dosc ;/ ja chce juz rodzic ! Nawet nir chce mi sie czekac az moja mama przyleci..
Amor drugie dxiecko to czesto przeciwienstwo u mnir sie sprawdziło. . Alex aniol ..viki ryjogrzmotek..emil aniol..takze teraz spodziewam sie tornado w domu
Dalam rade..musialam i teraz tez dam . Wyboru nie mam
Ty tez dasz rade. Im wiecej obowiazkow tym lepsza organizacja