reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
A ja teraz juz czuje sie ok.. ale nocma tragedia..dzieci mi spac nie chialy..przyszedl Viki juz druga noc z rzedu i nie chcial spac..emil to samo. Na szczescie m skonczyl wczesniej prace i zawiozl dzieci do szkoly a jak wrócił to zajal sie emilkiem a ja pospalam do 11 ;)

W nocy mialam bardzo zly sen ;(
Eh

Czekam na tel od lekarza i bede prosic o zwolnienie trzymajcie kciuki by mi dala.

A i czekam na wozek.

A ja teraz juz czuje sie ok.. ale nocma tragedia..dzieci mi spac nie chialy..przyszedl Viki juz druga noc z rzedu i nie chcial spac..emil to samo. Na szczescie m skonczyl wczesniej prace i zawiozl dzieci do szkoly a jak wrócił to zajal sie emilkiem a ja pospalam do 11 ;)

W nocy mialam bardzo zly sen ;(
Eh

Czekam na tel od lekarza i bede prosic o zwolnienie trzymajcie kciuki by mi dala.

A i czekam na wozek.

O widzę że już masz dzieciaczki ;) ja to już trochę wystraszona jestem czy jak mnie coś piknie czy to dobrze ale zawsze tak już miałam ;) teraz tylko czekać do 13

Hej dziewczyny :-)

Nat smialo mozesz brac zwlaszcza ze Ci lekarz zapisal. Ja niedawno skonczylam brac i teraz juz aplikuje sobie na odbudowe flory bakteryjnej Lactovaginal. Ja nawet nie tylko stosowalam dowcipnie ale tez krem na zewnatrz. Pamietaj ze nieleczona infekcja jest o wiele grozniejsza dla dziecka niz przyjmowanie lekow.

Akuku trzymam kciuki za zwolnienie i zeby doszedl wozek :-)

Ja tez nie moglam spac a jak juz zasnelam to rano sie nie moglam dobudzic. Cieszylam sie ze mdlosci mi minely a wczoraj wieczorem znow wrocily ahh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry