reklama

Sierpniowe mamy 2015

Little me, Jogobelka, Beata, Anney kcikuki mocne za was!!!

A tak wogole to chcialam przeprosic za wepchniecie sie w kolejke [emoji12] mam nadzieje ze mi wybaczycie [emoji3]

Blerka czekamy na zdjecia slawnej szafy[emoji3][emoji3][emoji3]

reklama
Little me, Jogobelka, Beata, Anney kcikuki mocne za was!!!

A tak wogole to chcialam przeprosic za wepchniecie sie w kolejke [emoji12] mam nadzieje ze mi wybaczycie [emoji3]

Blerka czekamy na zdjecia slawnej szafy

Akuku, dobrze ze zadzwoniłaś. Dawaj znać co i jak.

Ruda - super że walczysz. Tylko pamiętaj że czym kolwiek bys nie karmiła itak bedziesz njlepszą mama pod słońcem.

Love? Co u Ciebie jak się czujesz? Jak starszy brat? Jest zazdrosny??

Cinamona - kiedy do domu wracacie? Teściowie dotarli?

Ja lece ubranka segregowac.

I NIENAWIDZE ZRYWAC TAPET!!!!

Blerka - po raz kolejny apeluje o zdjęcie!!!!!

Pupui ja juz coraz lepiej się czuje, juz nawet nie czuje się żebym była szyta, krocze juz nie boli ale te hemoroidy i zatwardzenia mnie jeszcze wkurzają.. A biorę jeszcze do tego żelazo..
Starszy brat ok, mało się interesuje braciszkiem, czasem tylko podejdzie do niego. Rzadko jest zazdrosny. Ale czuje ze poświęcam mu teraz dużo mniej czasu, na szczęście mąż jest w domu i pomaga. Ale już nie długo będzie wracał do pracy.. Jestem ciekawa jak sobie będę radzić sama.
Czekam teraz za health visitor, mają nas dzisiaj wypisać.

Ech te problemy na koniec...
Akuku a co mowili na te drgawki??
Anney jak tam??
Kurcze dziewczyny jakim cisnieniem powinnam sie niepokoic? Zawsze mialam 110/70, 115 a po jakims czasie zaczelo rosnac najpierw 120/80 czyli normalne a teraz od dwoch dni mi sie utrzymuje 130/85 :/ i nie wiem czy to normalne czy co.... poza tym mloda z malymi przerwami od 5 dzis buszuje i nie wiem cxy sie niepokoic czy nie... tylko i wylacznie dlatego chcialabym juz urodzic wrrrrr... mialabym ja na oku a tak jak siedzi w brzuchi to nie wiem czy wszystko z nia ok. ...

Magdus a jak sie juz urodzi to pojawiaja sie inne problemy i zmartwienia. Ale pewnie ze lepiej juz miec maluszka przy sobie.

Pupui ginka powiedziala ze moze mi dac juz wypis bo jestem w super stanie. Macica juz sie bardzo ladnie obkurczyla i juz duzo mniej krwawie.
Teraz czekam na obchod pediatry i czy on wyrazi zgode na wypis malego. Zalezy to od tego czy mlody zrobi siku bo jeszcze nie zrobil. Kupka byla malutka w nocy ale wydaje mi sie ze siku nie. Jak nie zrobi do wieczora to pewnie nie wyjdziemy dzisiaj.
A chcialabym bardzo juz byc w domu bo tutaj mi sie nudzi. Mlody spi a ja nawet przysnac nie umiem...

reklama
To jest cewnik na rozwarcie szyjki niby szybsze. Lozysko juz stare i teraz na chura wywołują. Mialam miec to zakladane w poniedziałek rowno tydzień po terminie ale tentno znowu jej spadlo i zdecydowali ze nie ma co czekać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry