• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Zobacze co mi powie polozna. Mowila zebym narazie nic mu nie dawala oprocz piersi. Obejrzy go w jakim jest stanie, czy nie jest odwodniony itp. Ale mi sie wydaje ze chyba jest ok tylko ze ja sie nie znam[emoji16]

Gratulacje dla całej ekipy mamuś!
U mnie cisza, spokój, chociaż co jakiś czas by się jakiś boleśniejszy skurczyk trafił... ciekawe czy młoda do terminu czeka, jakby nie było, jeszcze tydzień. A jutro ktg. Ale fascynujące jest, że co wchodzę to jakiś nowy bobas jest:)

Beata kciuki oby szybko i bez problemu
Anney mam nadzieje ze i u ciebie to ten czas
Olka super wiesci licze ze i u mnie tak bedzie bo dzis wielki dzien w koncu bracia sie poznaja

Ja sie czuje dobrze. Z malym tez lepiej i wychodzimy w koncu do domku

Martuszka dziekuje i pozdrawia. Mowi ze czuje sie dobrze.
Tymus to maly spioszek natomiast Radus to maly glodomorek

Love - co do bólu pleców - musisz bardzo zwracać uwagę na to w jakiej pozycji karmisz - bo jeśli nachylasz się nad dzieckiem, siedzisz niekomfortowo, to w trymiga będziesz miała kłopoty z kręgosłupem. To samo przy przewijaniu i generalnie przy całej obsłudze noworodka.
Teraz masz jeszcze poluzowane te ścięgna / czy co tam (by łatwiej się rodziło), i dużo łatwiej sobie ten kręgosłup nadwyrężyć.

CIn -super fotki!

Little - gratulacje!
Beata - powodzenia!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry