Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Akuku, widzisz... Nawet szyjkę jędzowata mam It's in the system [emoji16][emoji16]
Ale tak na poważnie.... Mam nadzieje, ze unikniemy oxy. Nie chciałabym ze względu wlasnie na ta szyjkę.
P.s 3masaze juz, w piątek u gina polskiego bul pierwszy. Czwartek drugi i wczoraj kolejny, dziś mi tez prEleciala błony sprawdzając rozwarcie, ale tylko jedno kółeczko.
Kruszka to tak jak i moj taki antyszpitalny totalnie..
Kopfer faktycznie sie nacierpiałas i lekko nie było. Ale najważniejsze ze wszystko z wami dobrze
Akuku ty to masz z tymi skurczami.. Raz spokoj a raz znowu i tak w kółko.. Ala tez cie w bambuko robi i straszy tylko..
Jinx do 5 czy 8go to i tak tylko kilka dni.. Kciuki w poniedziałek za ktg i ostrożnie na tym rowerze !
Anney doczytuje doczytuje a tu dalej akcja trwa jesli to mozna akcja nazwać z tego co piszesz to nie bardzo chce sie rozkręcić.. Oj lola okropnie uparta widać ma w nosie tampony i masaże..