reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Anney się męczy dalej, sierpień się zaczął a tu żadny maluszek się nie rodzi.

Ale dziś miałam ciężką noc, koszmarnie źle spałam mimo to że była zimna noc i ostatnio jest czym oddychać w nocy.
Czy któraś też z Was jak leży to czuje kłucie w cipce.. bo dziś w nocy takie kłucie miałam i przez to nie mogłam spać i jeszcze dziś wyjątkowo mała była strasznie aktywna do 2 w nocy i dopiero potem zasnęła.

Dziewczyny boli Was czasem brzuch w nocy tz czy twardnieje tak ze Was budzi? Mnie w tej nocy 3 razy obudził taki niby to skurcz niby nie wiadomo co. Przy malej miałam bóle krzyżowe które były tak silne ze brzucha wcale nie czułam i teraz nie wiem czy to skurcze były czy może na brzuchu leżałam i przez to tak mi brzuch stwardniał.

Moj M. Mi sie ciagle pyta jak myśle kiedy urodzę? No kurde sama bym chciała wiedziec.... Udany jest. Jestem wróżka i sobie wywróżę kiedy urodzę.

reklama
Lilijko, moja szyjka była operowana pierwszy raz 10 lat temu. Tez komórki nowotworowe.
Potem miałam dwa delikatne zabiegi wynluszczajace zmiany, do tego wlasnie przez ta operacje, ta bliznę, szyjka niechcąc sie rozwierac była masowana, so sprawiło ze miała gwieździste pęknięcia od strony bioder i one tez sie zabliźniły.
No i te wszystkie blizny jej nie pomagają, nie funkcjonuje do końca jak powinna, w poprzednich ciążach rozwarcia, szew etc. A w tej wyjątkowo długa i piękna była, choc skracała sie momentami.

Dlatego nie moga podać mi zaraz czegoś na skurvE, dopoki nie ma pewności ze ona miękka, bo pójdzie Mi w strZepy. A jeszcze czeka ja zara po urodzeniu wyluszczanie Kom. Nowo, ktore mam
Tera, wiec nie mogę sobie na to absolutnie pozwolić .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry