reklama
lucalew
Fanka BB :)
Lucalwe czyli czekamy do wtorku ? Następny uparciuch..
A jak cukry? Az sie zastanawiam pomału jak to ze mną bedzie..
Evelinka to do wykonania planu juz niedaleko.. Ciesze sie ogromnie ze maleństwa sie nie spiesza tylko spokojnie czekają na "ich" czasoby tak dalej..
Fioleczka trzymam kciuki, moze sie cos rozkręci ..
Bunia czekamy czekamy a cukry takie sobie od paru dni tzn skaczą i musiałam zwiększyć dawkę insuliny. Odstawili mi leki w szpitalu i myślę że też dlatego teraz bardziej skaczą bo cały czas ostatnio spadały. Ale nic jeszcze trochę muszę wytrzymać i wtedy po porodzie te cukry tez będą inne i łatwiej do ogarnięcia bez tej całej burzy hormonów.
Fiołeczka89
Lilija wg wyliczeń położnych to dzisiaj zaczynam 39.
Anney dalej mnie boli i zauważyłam teraz że mam coraz więcej przezroczystego śluzu, takie kurze białko. Czekam na obchod.
Anney dalej mnie boli i zauważyłam teraz że mam coraz więcej przezroczystego śluzu, takie kurze białko. Czekam na obchod.
werci
Werci ja też się boje drugiego cc. Mam takie myśli, że go nie przeżyje. Jeszcze M się zastanawia czy być ze mną na sali, bo On jest taki antyszpitalny. A to co ja musze znieść to już nieważne? Mam nadzieje, ze mnie nie zawiedzie.
No ja też się tym stresuje, wczoraj na urodzinach taty się ze wszystkimi zegnalam ładnie
lucalew
Aj lucynka, tylko sie wymeczylam nieefektywnie tej nocy.
Mhm niech już się ruszy bo ileż można :-)
Trzymam kciuki i czekamy coraz bardziej niecierpliwie :-)
lucalew
Fiołka kciuki żeby się rozkręcilo i szybko poszło
werci
Anney - a spala choć chwile w nocy? Na pewno niż jesteś bardzo zmęczona, chociaż w postach tego nie czuć 
Czyli 1.08. nie urodziło nam się żadne dzieciątko? Zawuwazylyscie, że początek naszej listy się rozpakowuje po kolei
Mnie nic nie kuje, nic nie boli, od czasu do czasu brzuch stwardnieje, mam trochę więcej śluzu wodnistego i to tyle.
Wczoraj zafarbowalam w koncu włosy i wygotowalam laktator, gdyby był potrzebny do szpitala. Dzisiaj sprawdzam torby, bo musze więcej lekkich rzeczy zapakować. Myślę, że mogę w szpitalu być do piątku, a na ten tydzień zapowiadają koszmarne upały! Wiec więcej koszul, majtek, leki body dla dziecka musze przygotować.
No a popołudniu chce ta moja jeszcze trzyosobowa rodzinkę gdzieś zabrać
Czyli 1.08. nie urodziło nam się żadne dzieciątko? Zawuwazylyscie, że początek naszej listy się rozpakowuje po kolei
Mnie nic nie kuje, nic nie boli, od czasu do czasu brzuch stwardnieje, mam trochę więcej śluzu wodnistego i to tyle.
Wczoraj zafarbowalam w koncu włosy i wygotowalam laktator, gdyby był potrzebny do szpitala. Dzisiaj sprawdzam torby, bo musze więcej lekkich rzeczy zapakować. Myślę, że mogę w szpitalu być do piątku, a na ten tydzień zapowiadają koszmarne upały! Wiec więcej koszul, majtek, leki body dla dziecka musze przygotować.
No a popołudniu chce ta moja jeszcze trzyosobowa rodzinkę gdzieś zabrać
anney
No jestem zmęczona. Dlatego wczoraj nie popchnelam dalej chodzenia, bo juz zwyczajnie nie mogłam.
Spałam 2.5h ale siecie, dużo hormonów i endorfin. Muszę muszę dziś urodzić. Choc juz boli mnie cała miednica, a gdzie sa regularne skurcze...
Mam towarzyszkę nowa, odeszły jej wody i postanowiłyśmy iść razem na porodówkę
wiec mam nadzieje dotrzymać słowa haha
Chce mi sie jagód.
Spałam 2.5h ale siecie, dużo hormonów i endorfin. Muszę muszę dziś urodzić. Choc juz boli mnie cała miednica, a gdzie sa regularne skurcze...
Mam towarzyszkę nowa, odeszły jej wody i postanowiłyśmy iść razem na porodówkę
Chce mi sie jagód.
Anney biedaku. Wspolczuje ci tego cierpienia, bo napewno boli cie jak cholera...
Trzymam kciuki zeby Lola dzisiaj powitala swiat.
U nas mlody juz zaczal siusiac i kupki tez zaczal robic[emoji3]
Ale za to mielismy z nim ciezki wieczor i noc. Nie wiem czy nie mial boli brzuszka czy cos. biedny nie mogl zasnac i meczl sie bardzo. A ja czulam sie juz bezsilna. W koncu od ok 4 rano bylo juz w miare ok. Ladnie jadl i spal. Teraz przed 8 tez zjadl i spi [emoji3]
Noi Maja zaczyna okazywac zazdrosc[emoji16] tzn w stosunku do brata jest ok ale robi sie coraz bardziej uparta i placzliwa. W momencie jak Hugo na cycu to ona akurat cos chce i to juzzzzz. Latwo nie jest ale nikt nie mowil ze bedzie latwo.
Na szczescie narazie sa u nas tesci wiec mam pomoc. Ale jak pojada czuje ze bedzie hardcore.
No i boje sie zeby mnie depresja nie dopadla. Do wczoraj bylo ze mna ok ale dzisiaj w nocy mialam lekki kryzys i rano dalej jakas taka smutna jestem. Mam nadzieje ze to tylko przez zmeczenie...
Trzymam kciuki zeby Lola dzisiaj powitala swiat.
U nas mlody juz zaczal siusiac i kupki tez zaczal robic[emoji3]
Ale za to mielismy z nim ciezki wieczor i noc. Nie wiem czy nie mial boli brzuszka czy cos. biedny nie mogl zasnac i meczl sie bardzo. A ja czulam sie juz bezsilna. W koncu od ok 4 rano bylo juz w miare ok. Ladnie jadl i spal. Teraz przed 8 tez zjadl i spi [emoji3]
Noi Maja zaczyna okazywac zazdrosc[emoji16] tzn w stosunku do brata jest ok ale robi sie coraz bardziej uparta i placzliwa. W momencie jak Hugo na cycu to ona akurat cos chce i to juzzzzz. Latwo nie jest ale nikt nie mowil ze bedzie latwo.
Na szczescie narazie sa u nas tesci wiec mam pomoc. Ale jak pojada czuje ze bedzie hardcore.
No i boje sie zeby mnie depresja nie dopadla. Do wczoraj bylo ze mna ok ale dzisiaj w nocy mialam lekki kryzys i rano dalej jakas taka smutna jestem. Mam nadzieje ze to tylko przez zmeczenie...
reklama
Akuku
Cina postaraj sie karmic baka i np czytac ksiazke Mai , lub usiasc przy stole i ukladac z nia puzzle. Mozesz tez przed karmieniem powiedziec jej ze zaraz bedziesz karmic brata i czy by chciala zebys jej tefaz cos dala..kolorowanki itd ?
Dobrze jest dac dziecku zajecie plasteline itp. Cos co ja zainteresuje
dlugo maly siedzi przy piersi ?
Bedzie ciezko kochana ale jest to do ogarniecia. Pociesze Cie ze aty chociaz slownie dogadasz sie z Maja
moj Emis to jeszcze daleko do gadania. Nie rysuje itd.. jedyne czym go moge na chwile utrzymac w miejscu to jedzenie hehe.
Dobrze jest dac dziecku zajecie plasteline itp. Cos co ja zainteresuje
Bedzie ciezko kochana ale jest to do ogarniecia. Pociesze Cie ze aty chociaz slownie dogadasz sie z Maja