reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Wiem co czujez Cina. Nie jestes sama. Lekko nie jest. Wczoraj mialam załamanie. Poplakakam sie przy poloznej. Ciagle sie stresuje czy bedzie spał czy sobie pojadl czy sika czy starszym synom czas poświęcam choc trochę. Sredni sie tuli co chwila i chce zebym z nim tez posiedziala.
I tez boje sie o depresje choc m mnie tu wspiera bardzo. Polozna pocieszala ze to takie poczatki. Jak maly sie juz zaklimatyzuje bedzie bardziej regularnie wszystko.
Dzis nocka nawet przespana. Cyc co 2 godz i spanie. Z nami w lozku bo nie da sie odnieść. Poza tym po 3 nieprzespanych nocach nie dałam rady wstawać. Az w glowie mi sie kręciło.
Dzis wszyscy bardziej szczesliwi i wyspani.
Pokarmu przybywa. Choc wczoraj za porada poloznej maly dostał popoludniu 20 ml mm. Biedny byl taki glodny. Az mruczal potem i zasnal.

Ostatnia edycja:
Anney - no ile można?! Trzymasz nas w takim napięciu, że my tu ze stresu wszystkie urodzimy! :p
Cina, Little - jesteście dzielne i wspaniałe! Serio!
Fiołeczka - kciuki
Luca, Akauku - jak sytuacja?
Pupui - ...?
Lilija - mnie te baby w "porodach" strasznie irytują i te słodkopierdzące położne... blehh
Lecę sprzątać...
a na poprawę humorów...
IMAG0233.jpg Leon jako podstawka na lody :-)

Załączniki

• IMAG0233.jpg
    IMAG0233.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 142
Oj Blerka, robisz kurde tylko smaka.....

Ja to mam zajawke na zwykłe śmietankowe z polewą truskawkową. McDonald nie daleko, na pewno dziś tam będę.
:p

Swoją drogą, fajny stolik, też taki mam.

Jocha dospał do 7.40, potem przytulanki w łóżku, i jak zwykle. zalać kaszka, nakarmic w między czasie wypic wode z cytryna, miodem i ocetm jakbłkowym.
A no i co niedzielne zdjęcie.
No i śniadanie, doczytanie co tam u Was.

Dziś pogoda kurde nie rozpieszcza. Mokro, kropi. Dobrze, że cały back yard wczoraj wywiozłam, tylko z 5 workow smieci mi zostało, ale to na jutro ju zostawie.

Dzoś za te drzwi się wezme, bo nie bardzo jest coś innego do roboty. Może na strych wyskocze bo szukam tych toreb do spania dla Olka i za cholere nie wiem gdzie są....

Anney, biedo namęczysz się nieziemsko....

Fiołka, dawaj znać jak tam z Tobą.

Zuzzi, hahahaha dobre :)

Little.me, Cinamona - podziwiam Was bardzo. Dzielne dziewczyny jesteście. W razie czego piszcie tu nawet z najmniejszymi głupotami...Ja pamiętam jak musiałąm udawać że jestem silna i nie miałam komu się wygadać.
Czasem ulge sprawi że człowiek wyrzuci z siebie ten " dziwny smutek", nie oczekując jakiejs konkretnej rady.

Anney - no ile można?! Trzymasz nas w takim napięciu, że my tu ze stresu wszystkie urodzimy! :p
Cina, Little - jesteście dzielne i wspaniałe! Serio!
Fiołeczka - kciuki
Luca, Akauku - jak sytuacja?
Pupui - ...?
Lilija - mnie te baby w "porodach" strasznie irytują i te słodkopierdzące położne... blehh
Lecę sprzątać...
a na poprawę humorów...
Zobacz załącznik 703772 Leon jako podstawka na lody :-)

Blerka super fota:-D:-D:-D

reklama
anney jestem w domu, sjurcze sie pisaly ale nie bolaly a byly na 100, potem sobie poszly wiec wyszlam do domu wczoraj bo przynajmniej pochodze i poruszan sie wiecej, myslalam ze w nocy cos ruszy ale cisza i spalam do 10.30