Ahh dziewczyny w wiekszosci poronienie wczesnej ciazypowoduje zle zagniezdzenie/choroba malenstwa... natura w ten sposob decyduje czy malenstwo bedzie wystarczajaco silne by przezyc,
Podobno jest tak ze kazda kobieta porania wczesne ciaze w swoim zyciu nie wiedzac o tym. Wystarczy jeden maluttki blad w zaplodnieniu. Ja poronilam raz, tzn nawet nie jestem pewna do konca... 8.03 -2 lata tem zrobilam test (staralismy sie juz dlugi czas) I byla bardzo blade kreska, 2 dni pozniej kreski nie bylo I dostalam miesiaczke. w maju zaszlam w ciaze I jest Emilek - wlasnie chodzi I zajada chrpki kukurydziane
A ja mam wozek- ale sie nawkurzalam wczesniej ze szok ;/
Paczka miala byc wczoraj poprzedzona sms-em ...sms-a brak ...przyszlam do domu I awizo.. dzwnie do siedziby by przywiezli jutro ale zaznaczylam ze nei bedzie mnie w domu miedzy 14.20 a 15.10 bo odbieram dzieci ze szkoly... po dzieci pojechal m, a ja zostalam w domu ..kurier przychodzi 14.30 ! cczyli jak mnie w domu mialo nei byc !! no I przynosi jedna paczke (na awizo byly 4 )
Pytam go czemu jedna...on nic nei wie mam dzwonic I pytac...dzwonie I oni maja ze jedna paczka tylko;/;/ az sie wydarlam na babe w telefonie bo czekam jak glupek a ona mi ze 1 paczka tylko...
Spakowalam sie z dziecmi do auta I pojechalismy do siedzieby... no i daje awizo facet szuka i szuka..ale ja widze ze stoja paczki 3 z moim wozkie (nazwa na kartonie) i on o tak to te (dziwne bo przeciez na awizo inny numer- na jedna paczke) no i daje mi te paki, w koncu upchnelam do auta jakos i przyjechalismy do domu...wykorzystalam wozek emilka by tego nie dzwigac ...zaraz bede go skladac
A co mi sie wydaje to facet na awizo wypisal numr do 1 paczki wyslanej oddzielnie (na innym zamowieniu) a powinien 2 awiza zostawic.. ahh
ile to sie czlowiek musi nawkurzac.
jeszcze tylko fotelik ma dojsc na dniach bo nie mieli na stanie...