Magdus to jak w nocy cos sie działo to juz organizm pomalutku sie przygotowuje.. Oj tak 8.8 piękna data tez

nastawiasz sie ?
Akuku jeszcze tylko dzisiaj popatrz jak mała współpracuje

to teraz mama bedzie to niech wyskakuje bo "czasu szkoda" hehe
Lunera z tym piciem to daj spokoj.. Pije i pije i w sumie tak dzien w dzien to cieżko wypić nawet te min 2l.. Bo to cos robię albo gdzieś podjade i dzien zleci.. A 3l to juz o matko.. I masz racje wtedy toaleta to non stop albo i cześciej hehe
Lidia no na życzenie nie ma ale jak piszesz z tym papierkiem to tez wiadomo ze wszystko "da" sie załatwić w pl.. Wiec taki papierek to nie jest problem jak komuś zależy..
Tak jak Panikara pisze ze oficjalnie nie ma ale nieoficjalnie jest..
Zuzzi z tymi cesarkami to wiadomo sa osoby ktore boja sie bólu i porodu samego w sobie i chcą wybrać mniejsze zło czyli cc nie wiedząc do końca ze to tez i boli i tez jest cieżko.. Porod to porod jakikolwiek by nie był.. Ale sa osoby ktore jak Panikara no znają bol, wiedza co sie dzieje itd i jest im cieżko.. Moja znajoma miała bardzo ciężki porod, długi, bez żadnego znieczulenia bo szpital nie dawal, popękała i ja nacinali dodatkowo bo główka nie mogła wyjsć, szycie tez czuła każde dotknięcie, dochodzenie do siebie masakra, bóle siadać nie mogła.. Mówiła ze po porodzie traumę ma do tej pory i ze chce wiecej dzieci ale nie dałaby rady drugi raz przez to przejść i wolałaby cc wlasnie ze względu na to co przeszła..
Lucalew na 6 sierpnia to i tak za dwa dni.. To co miejsca nie mieli pewnie ?
Lunera z tymi szpitalami i opieka to wychodzi na to ze co kraj to obyczaj.. Inaczej badają bo patrzą na "inne" szczegóły, inaczej w szpitalach.. A przecież ciąża to ciąża i porod to porod a jednak np UK czy pl to inny swiat czy us..
Zuza, Blerka czyżby cos pomalutku sie zaczyna dziać ? Ja mam jeszcze niby tyle czasu a jak tylko pomyśle to tez sie boje wiec tak juz mamy no ..