reklama

Sierpniowe mamy 2015

Sysiq moj cos tez z tym rozwarciem mi kręci i zaczęłam mu tłumaczyć ale nie wiem poki co sama nie mam siły.. Chociaż w weekend jak nigdy nie chciało mi sie do łazienki "w trakcie" :D
Moj tylko mowi ze po porodzie jak on to mowi jak wydobrzeje to będziemy nadrabiać stracony czas.. Aha juz to widzę :p zreszta on mi juz za przeproszeniem truje o drugim maluszku haha to mu mowię zeby te plany dla siebie zostawił..

Werci Ala zachwycona bratem bo taki malutki, minie trochę czasu i tez sie przyzwyczai do sytuacji :) z karmieniem tez widzę ruszyło wiec super :) kiedy wychodzicie do domku ?

Natka mam nadzieje ze o nic poważnego trzymaj sie i kciuki &&& o juz doczytałam ze po badaniach i ze wszystko dobrze uff :) ładna waga ładna :) i moze lepiej ze nie zostajesz w szpitalu skoro wyniki w porządku tylko w domu na spokojnie .

Zuzzi to moze faktycznie to cos w głowie siedzi skoro masz jedzenie przy sobie i to nie pomaga..

Cina ciesze sie ze super sobie radzicie i z karmieniem i ze hormony sa ok i nie ma huśtawki bo tego sie chyba obawiałaś.. Oby tak dalej :)

Evelinka "spoko i do przodu" i to jest optymistyczne podejście [emoji122][emoji122] :)

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry