reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Zuzagk - przyjdzie, przyjdzie. Każdy się niecierpliwi, ale porzynajmniej masz jakiś pudkt odniesienia, ja mam jeszcze 3 tyg a potem macanko przez położną I powtórka w 41tyg, Jak to nie pomoże to dopiero termin na wywołanie więc daaaleka droga....

Ewelinkauk - no dużo za dużo, tylkomja taka jestem. Nie umiem odpoczywać. Choć wiem, że powinnam...

Panikara mam taką nadzieję w głębi serca ze Oluś będzie punktualny (po mamusi)

Zuzagk , dziwne. Nie spotkałam się właśnie by bez przyczyn medycznych wywoływać przed upływem 40tc...

Lucalew - wy to macie na co narzekać bo w takim gorący chyba bym umarła. U nas dziś 22 stopnie super przyjemnie a pot po tyłku mi się lał to ja nawet aż się boje myśleć co w pl. Mnie się chyba organizm od upałów odzwyczail.

Ostatnia edycja:
Natka24 ale jak tylko źle sie poczujesz to pędź z powrotem do szpitala :)). Dobrze że z małą ok i że Ty lepiej się czujesz.

Lidia, a co tam wygląd - charakter się liczy :P. Ważne że personel super a ściany to tylko ściany :) . Zdrówka dla Ciebie i Natanka

Bunia, u mnie raczej mały będzie na pewno duży. Mam spory brzuch i już 2 razy wymiary większe się potwierdziły :-/. No ale też nie ma zasady,że duże dzieci rodzi się gorzej :)

Zuzagk tez jestem zdziwiona, początkowo myślałam,że to Ty wyszłaś z inicjatywą wywołania a lekarz się zgodził.

Lucalew, Pupui wymioty nieprzyjemne, ale chociaż dają nadzieję szybszego porodu, organizm się pewnie oczyszcza

Mi dziś cały dzień nieprzyjemnie, mam zły humor a na dodatek zaczęłam kichać :(. dupowato bo nijako ...

mi nie zalezy zeby wywolywali. czekalam tyle miesiecy to co mi zrobia dwa tyg.
powiedziala mi tylko ze jesli do wtorku sie nie liczy, a on juz teraz sie pcha to mu pomoga. chyba chca sie zlitowac.
w sumie nie mam nic przeciwko

Coś ten dzień kiepski dla nas jak widzę... Mnie tak plecy bolą, że nie mogę sód ruszyć. Posprzątałam sobie troszkę i już boli... Eh.. Po raz dwudziesty sprawdziłam torbę szpitalna i dopakowalam aparat. Teraz mam chyba wszystko. Bardzo by mi pasowało dzisiaj urodzic bo torba gotowa i głowa umyta... Kurde któraś z Was może mi wywołać?? Na dodatek moj M. tak mnie dzisiaj wkurza, że z przyjemnością będę rodzic bez niego.. Nawet mi żal nie będzie. Jutro jak nie urodzę to zamierzam cały dom wypucwac. Może coś ruszy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry