reklama

Sierpniowe mamy 2015

Pupui, Lucalew,
Mnie tez dzis mdli i slabo sie czuje... Ale to raczej od pogody a nie zblizajacego sie porodu.

Luca, a ty sie jutrem przypadkiem nie denerwujesz?

Amor, w takim razie przesylam energie do rodzenia.

reklama
Pupui, Lucalew,
Mnie tez dzis mdli i slabo sie czuje... Ale to raczej od pogody a nie zblizajacego sie porodu.

Luca, a ty sie jutrem przypadkiem nie denerwujesz?

Amor, w takim razie przesylam energie do rodzenia.

Lunera myślę że głównie pogoda a stres swoją drogą pewnie też. Nic idę pod prysznic, depilacja i może zasne.

lunera dziękuje za dobra energię i oby podziałało.

Humor mega bojowy... Z tej złości czuje ze szybko bym urodziła. ;)

Pytanie do doświadczonych mam; czy czulyscie jak Wam dzieciaczki niżej zeszły ?? Ja czuje jakby mi sie brzuch zmniejszył i jakbym miała ciałko małego nieco niżej. Możliwe to?

Pupui moze soe do porodu szykujesz skoro Cie mdli

Zuzagk to byle do wtorku! A czemu chca mu pomoc jak nie bedzie gotowy ?
No dla mnie dziwne ze wywoluja przed terminem. W wiekszosci porod zaczyna sie miedzy 38-41 tc jak nie to wywoluja nawet w 42 tc. Ja pierwszego urodzilam 3 dnibpo terminie.
Ja boje sie wywolywania choc z jednej strony chcialabym juz! Ah

Evelinkua super ze torba dla dzieci spakowana. Dla Ciebie to juz chyba nie tak duzo ;)

Lucalew i Ciebie tez mdli eh ;( jutro szpital tak ?

Pupui moze samo ruszy bez macanka ;) tego Ci zycze ;)

Ja rez sobie nie wyobrazam tyh upalow na koncowke ciazy.. ja bez ciazy ledwo co upaly znosze.. jedyne co to na plazy jest ok.

Lidia super ze polozne mile i pomocne ! To najwazniejsze..

Amor ja tez bym chciala juz ! Ale dzis nic nie sprzatalam bo jad m zadzialal bolesnie dla mnie.. caly dzien skurcze i parcie ba szyjke.. ale juz sie uspokoilo..a jakze !
Pospalam w dzien ... w nocy moze siebruszyc bo wyspana jestem hah.

Dziewczyny ja dzis umre ! Moze poskakac troche to mala sie w kanal wbije mocniej.. chodz dzis juz okrakiem chodze bo czuje ja miedzy nogami.

Ja zasne na pewno, bo od 17 juz ziewam... Ale dzis nie bylo drzemki. Jeszcze tylko koncze herbatke z lisci malin. Szczesliwie u mnie tez lagodzi mocno zgage, choc nie zawsze...

Czyli zgodnie ze zwyczajem, dzis przerwa a jutro kolejne mamusie rodza.
Kto ma kolejke? Luca, ktos jeszcze? Czy bedzie niespodzianka?

akuku, nie mam pojecia! jedyne co uslyszalam to ze teraz juz sie pcha do wyjscia i pozniej moze mu pomoga zeby ani on ani ja sie nie meczyla. ze juz jest dorodny i gotowy do wyjscia to moze pomoga. a jak bedzie to sie okaze :)

Ja zasne na pewno, bo od 17 juz ziewam... Ale dzis nie bylo drzemki. Jeszcze tylko koncze herbatke z lisci malin. Szczesliwie u mnie tez lagodzi mocno zgage, choc nie zawsze...

Czyli zgodnie ze zwyczajem, dzis przerwa a jutro kolejne mamusie rodza.
Kto ma kolejke? Luca, ktos jeszcze? Czy bedzie niespodzianka?

Lunera jest parę dziewczyn po terminie Jinx i ktoś jeszcze o ile dobrze pamiętam.

reklama
ja po wczorajszej probie wywolania porodu spacerem to podziekuje - nie wiem gdzie mialam mozg jak wymyslilam taki spacer 4 h...

a najlepsze jest to, ze naprawde chodzilam cieniem i do tego co chwile wlazilam do klimatyzowanego :crazy:

teraz sie czuje dobrze tylko zmeczona. Jutro mam zapis KTG u ginekologa - ale na rodzenie to sie nie zapowiada ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry