reklama

Sierpniowe mamy 2015

Oj kochane wkoncu was nadrobiłam Bo wczoraj nie miałam czasu wejść nawet na chwile i naskrobala ponad 250 postów osz...
Zaraz co niektóre na porodówkę wyślę co by tyle nie pisały :p :D

reklama
Jinx gratulacje przede wszystkim [emoji173]️

Lucalew trzymam kciuki za rozkręcenie akcji i sprawny porod &&&
Magdus tez kciuki &&
Usiulka pojechałaś i za przeproszeniem ciula pomogli :/ mam nadzieje ze nie bedzie cie męczyć długo i sie rozkręci i teraz potraktują cie tak jak trzeba &&&

Akuku ładna waga małej :) wszystko dobrze czyli nadal chacjenta i czekanie...?

Mi ten gbs wyszedł pozytywny ale pisałam chyba na wizytowym.. I afi spadło bo w tamten wtorek było 14.4 a w ten 10.2.. Mam nadzieje ze moj mały nie rosnie tak szybko bo i tak jest spory..
Do "naszej" daty coraz bliżej do 20go.. Moj zaczął sie stresować ze tyle rzeczy ma jeszcze zrobić.. I problem z jego urlopem jednak moZe byc bo mialobyc koło 27go i ze końcem miesiąca a tu zmiana "planów" i nie wiadomo jak to bedzie :/ mam nadzieje ze sie uda ..:)
Ja wczoraj zamówiłam czesc i dzis resztę rzeczy z neta, moze przed 20tym podochodzi z jak nie to i tak nie złe bo to takie dodatki wiec strachu nie ma..

Dzis rano oczywiście zawsze jak wstaje to najpierw pęcherz opróżniam a po 5-15 min jak sie rozchodze to dwójka.. A dzis od razu oba i 4 kawałki jakby czopa, znaczy było to bardzo bardzo gęste ale nie całkiem galaretka wiec sama nie wiem noi takie lekko zielonkawe jak wcześniej.. I ogólnie bardzo mi dzis od rana brzuch twardnieje, dodam ze u mnie po 11..
Brzuch wydaje mi sie ze tez opadł, chyba ze nie opadł a po prostu wisi.. Cieżko mi sie od kilku dni poruszać tak mi juz mały ciazy.. O schylaniu sie nie wspomnę..

Ogólnie z moim sie poprztykalismy bo wczoraj zaczął mi wykład robic ze on nie chce żebym brała epidural.. Ze to niebezpieczne bo kręgosłup i ze on nie chce zeby cos mi sie stało.. I ze przecież dam rade BEZ bo on bedzie przy mnie tam i bedZie mnie wspierał i wogole..
Bo jego była żona miała potem problemy z kręgosłupem (ktore zaczęły sie 6lat po porodzie ale dla niego zzo było powodem tego) i miała zabiegi i masaże i cos tam ..
I ze mam dosyć zdrowotnych problemow (cukrzyca) i ze jeszcze z kręgosłupem mi trzeba i bla bla bla.. I na nic moje tłumaczenie ze mam to spotkanie z anestezjologiem w czwartek nt zzo i ze to bezpieczne i wogole..
I mi palnął na koniec ze jak mogłam bez Noego zdecydować jak wiem jakie on ma na ten temat zdanie.. I ze jak zrobię po swojemu to on do szpitala nie chce jechać i byc ze mną.. No ja nie wiem co mu odbiło

Bunia to masz ten sam termin do szpitala co ja.
Z zzo jest tak ze podobno skutki uboczne moga sie pojawiac nawet po kilku latach. Tak slyszalam.

Dziewczyny czy wam tez tak spuchła przed porodem pisia? Od wczoraj zauważyłam że jest większa i spuchnięta. Dodatkowo wejscie jest ciaśniejsze. Czy to normalne?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry