Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, bo jak dziecko napiera na szyjke, wszystko jest pozniejsztalcane i poza tym pochwa rozciąga sie tylko podczas przechodzenia dziecka przez kanał, nie wcześniej i jeśli mięśnie sa na tyle rozciągnięte i powoli sie dzieciaka przepchnie jest szansa na niepopekanie (tu położna dobra potrafi tak przytrzymaj tkankę w odpowiednim miejscu, by ja uchronić od pęknięcia)Kruszka no właśnie wczoraj sie zdziwiłam w trakcie "przyspieszania porodu" z Mż. Tak było ciasno,myślałam że nic z tego
Sorry bunia, ale twój m traci egoistyczny baranem.Lilija tem sam ? Oj o będziemy sie nawzajem wspieraćczyżbym znalazła "swoją pare"???
![]()
No nie powiem ze mnie nie przestraszył.. Bo niby nie mysle o porodzie zeby nie fokusowych wiec jestem luz spokojna a on mi wprowadził zamęt :/
Co do pipki to moja juz hoho chyba z dwa miesiące opuchnięta a ostatnio to juz na maksa.. I tez jakos ciaśniej, seks jakis inny haha![]()
Zuzzi widziałam chyba kiedyś cos podobnego, szkoda ze nie ma po polsku ale chyba mu pokaże jednak..
Anney tak w skrócie opisałam, mowil rożne rzeczy ale bardziej ze JEMU sie to nie podoba, ze czemu JEGO nie spytałam o zdanie, ze ON noe bedzie w takim razie mnie w tym spierał jak nie liczę sie z JEGO zdaniem.. ale tez ze jemu zależy na mnie bardzo i nie chce zeby sie cos stalo mi albo małemu, bo pamięta jakie tamta miała problemy i sie boi, i ze przecież rodzą bez tego to ja tez moge, i co bedzie jak cos sie stanie i ze to kręgosłup i wogole.. No z jednej strony pokazywał ze sie martwi a z drugiej mnie lekko zjechał chociaż w normalnej rozmowie..
To ja juz teraz nie wiem, zobaczę co ten anestezjolog mi powie w czwartek, musze dopytać jeszcze jakie maja inne znieczulenia bo w sumie do tej pory zapominam ich zapytać.. Ale tak sie jakos na ten epidural nastawiałam..
Natka jak dwa dni to wszystko moze sie stac no![]()
Lucalew a ja myślałam ze taka próba oxy to juz wywoływanie.. Ale ja nieobeznana jestem.. Jeju mam nadzieje ze nie moze jutro tylko jutro zaczną a nie bedą cie męczyć tak "o"..