reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lilija - mi zrobili półgodzinne KTG, pełne badanie USG z mierzeniem Poli i przepływów oraz badanie ginekologiczne wraz ze sprawdzaniem rozwarcia, mierzenie ciśnienia etc

Mimo, że badania były dobre to chcieli mnie położyć na dwa dni ale to dlatego, że bali się o mnie (no wiesz, prawie 40 tydzień a ja z podejrzeniem udaru przychodzę...)

Ogólnie wszystko Ci posprawdzają ale długo trzeba czekać na lekarza - jeśli nie krwawisz etc to nawet do 3h

reklama
Akuku na mnie źle działa na drugi dzień. Podbrzusze tak mnie boli że chodzić nie mogę. Mimo to wierze w magiczną moc tej mikstury heh.
Anney to może rzeczywiscie nie pokazuj filmiku bo ja jeszcze przed ha ha ha.
Chcialam zzo ale od kilku dni sie zastanawiam czy to jest warte ryzyka posiadania bolu do konca zycia.

Lilija ja mam termin na 27, ale na wywołanie na 20 (ze wzg ma cukrzyce) na wieczór mam sie zgłosić.. Akurat 29 by mi wypadało 39t0d.. Także mysle ze 22 urodzę :) taa ta data mi pasuje..
Hm no nie wiem czy cie przepuścić.. :p dogadamy sie :D

Little me na tym co opisałam przypomniała mi sie kuzynka.. Musze mamy dopytać bo ona przyleciała z dziećmi do pl i sie widziały teraz.. Ona ma syna juz w tym roku trzy lata w sierpniu kończy, a tamtego roku we wrześniu rodziła drugiego.. Oba porodu ma zzo w Irlandii.. I jak była z drugim w ciazy to tez ja plecy nawalaly i teraz dalej bolą i była wlasnie w pl przy okazji u lekarza ale nie wiem wlasnie co tam.. Kurde zaraz sie okaże ze to zzo to wiecej szkody niz pożytku wprowadza no ale w sumie cieżko stwierdzić czy to od tego przecież..

Anney [emoji8] samym gadaniem mnie zdenerwował (bo moje argumenty nie docierały i sie nakręcał) trochę i sie wkurzyłam wzięłam banana mojego i poszłam spać do innego łóżka ;) ale tez mu mówiłam ze to nie on rodzi i to nie on cierpi i ze teoretycznie sam w sobie porod jest niebezpieczny bo przecież to duży wysiłek dla organizmu i nigdy nie wiadomo.. Czy z zzo czy bez. A moze to ulżyć w bólu i pomoc, chociaż szczerze mówiąc nie szukałam informacji nt ewentualnych powikłań i tego typu rzeczy.. Bo przecież tyle osób z tego korzysta no..
Po za tym dzis dzwonił z pracy i mowil ze przeprasza ze on nie chce zle tylko nie chce myślec ze cos sie moze złego stac..

Anney [emoji8] samym gadaniem mnie zdenerwował (bo moje argumenty nie docierały i sie nakręcał) trochę i sie wkurzyłam wzięłam banana mojego i poszłam spać do innego łóżka ;) ale tez mu mówiłam ze to nie on rodzi i to nie on cierpi i ze teoretycznie sam w sobie porod jest niebezpieczny bo przecież to duży wysiłek dla organizmu i nigdy nie wiadomo.. Czy z zzo czy bez. A moze to ulżyć w bólu i pomoc, chociaż szczerze mówiąc nie szukałam informacji nt ewentualnych powikłań i tego typu rzeczy.. Bo przecież tyle osób z tego korzysta no..
Po za tym dzis dzwonił z pracy i mowil ze przeprasza ze on nie chce zle tylko nie chce myślec ze cos sie moze złego stac..
i bardzo dobrze,ze przeprosił.
a ty kochana poczytaj i przygotuj sie do wizyty z anestezjologiem.

Bunia ja mam na 16 wiec nie bądź taka heh.
Natka chyba tam podjade jeden dzień.
W ogole dziś mnie pisia swędzi i boję się że mogłam jakaś infekcję złapać. Jak do jutra nie przestanie to jadę do szpitala.
Anney możesz wpisać mnie na jutro ha ha ha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry