reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Bunia to masz ten sam termin do szpitala co ja.
Z zzo jest tak ze podobno skutki uboczne moga sie pojawiac nawet po kilku latach. Tak slyszalam.

Dziewczyny czy wam tez tak spuchła przed porodem pisia? Od wczoraj zauważyłam że jest większa i spuchnięta. Dodatkowo wejscie jest ciaśniejsze. Czy to normalne?
Tak. Jak nie psia a quarterpounder wygladała! Ale 50min po porodzie juz była moja stara znajoma ;) (bo nie pękam i nie cięta, te bidule sa jeszcze potem podpuchniete)

bunia nią i niestety z tym epidura,em m ma racje. Wiele kobiet ma problemy z kręgosłupem potem.
niefajnie z tobą o tym rozmawia, wrrrrr.
lekcja ogłady by mu sie przydała.

Ostatnia edycja:
Lilija - mi tak samo spuchła i to właśnie już chyba z 2 tyg temu. Zabawnie wygląda :-D wychodzi na to, że to objaw przedporodowy :D

do mojego terminu zostały dwa dni. co ma być to będzie :D

ogólnie to jak miałam USG robione w szpitalu to wyszło, że mam dopiero II stopień łożyska... Obawiam się, że mogę więc przenosić Polę...

Anney to dobrze że zdawalas relacje. Moze ktoras sie skusi nakrecic krotki filmik. Nie z porodu partego ale z oczekiwania na rozwarcie. Jak bede miala sile to moze cos nakrece

Anney absolutli not! ☺Ja podziwiam, że Ci się w ogóle chciało hahaha

Lilija ze dwa miechy juz wygląda jak hmmm. ...dziwię się, że mój M chce tam jeszcze zaglądać ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry