reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Lunera haha dobre powiem mu tak :p
A o tej hipnozie cos chyba słyszałam albo o pozytywnych słowach/skojarzeniach.. Cuda wianki wymyślają kobiety zeby sobie pomoc i dobrze.. Ja musze mnostwo muzyki przygotować bo mnie tylko to uspokaja i wycisza..

Kruszka u mojego z przepraszaniem tez cieżko ale odkad mu przypominam ze takie słowo istnieje i trzeba go używać to pomału zaczął..

Jinx no wlasnie nie czytałam tej rozmowy i chyba znajdę i przeczytam.. Ciesze sie ze sie dobrze czujesz i karmienie idzie tak trzymać :)

Cinamona dokładnie zgadzam sie [emoji122]
A w pl wojna o to dalej trwa niestety.. Czy chcesz czy nie to i tak nie ma i to brak wyboru niestety:/ moja koleżanka jak rodziła ze jakby mogła to by wzięła bo juz nie dawała rady w pewnym momencie ale szpital i tak nie miał..

A u mnie tez jakos "dzien czopa"...
Najpierw wam pisałam ze rano kilka kawałków, potem popołudniu dwa i teraz byłam siku i znowu taki na cm jeden..
Ale po za tym nic żadnych boli ani podbarwiony jakos krwią tez nie był tylko galareta..

Anney no tyle spokoju było i wkoncu cos sie dzieje.. Znowu dwa kawałki, cos duzo tego dzisiaj :)
A noi od kilku dni ewidentne mnie czyści bo na dwójkę latam 3-4 razy dziennie, czasami prawie sama woda.. Moj sie śmieje ze na papierze nie wyrobimy bo non stop albo siku latam albo... :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry