Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fioleczka, Aneczka gratulacje!!!
Ja nie spie od 5 rano. Najpierw mlody nie mogl zasnac a jak w koncu zasna to doslownie po 5 min obudzila sie Maja. Nie wiem co sie dzieje ze ona tak wczesnie sie budzi ostatnio. Moze przez te upaly. Bo u nas goraco od ponad miesiaca i ani jednego dnia ochlody. Lato stulecia chyba jest. Zawsze sie cieszylam ze mieszkam gdzie mieszkam ale tegoroczne lato daje w dupe i mam dosc. Nic tylko marudze i marudze ze mi goraco.
Do tego Maja kaszle i nie wiem czy to nie przez to ze wlaczamy klime ale bez klimy sie nie daje.
Aneczka brawo! Gratulacje!! Czekamy na zdjęcie i jakaś relację z porodu [emoji8]
Lucalew no współczuję, bo pewnie się nastawiłaś.
Lunera klima no coś Ty mam i tak w miare ok bo dziewczyna obok ma wiatrak mały z domu i na noc mi użycza a w ciągu dnia co jakiś czas się lituje i przekręca żeby i na mnie trochę wiało a jest nas 4. Skurcze bolą ale porównywalne to bylo z tym że były często niż normalnie. W skali bólu od 1 do 10 to tak bym z 4 dała.Luca,
Dlatego ja sie chyba nie dam zamknac na wywolanie. Tak bym chciala, zeby samo sie zaczelo!!!
A ty biedna sie meczysz. Macie chociaz klime?
I powiedz, oksy bardzo boli? W porownaniu z twoimi naturalnymi skurczami?
jest 4cm, jestem w szpitalu, czop odchodzi, skurcze takie tylko twardnienia ale jak postepuje cos to sieciesze, podobno do wieczora napewno cos ruszy
Szymon brawo, gratulacje dla nowej mamusi ...
Ja proszę o kciuki na powstrzymanie u mnie ukucia z jednej strony brzuszka i napięcia też tylko z tej strony - trochę się niepokoje nie chce jechać do szpitala bo pewnie nie uda mi się wyjść do porodu - boje sie ze mnie zostawią mimo wszystko - a tyle mam jeszcze do zrobienia zanim maluchy wyskoczą