reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Fioleczka, Aneczka gratulacje!!!

Ja nie spie od 5 rano. Najpierw mlody nie mogl zasnac a jak w koncu zasna to doslownie po 5 min obudzila sie Maja. Nie wiem co sie dzieje ze ona tak wczesnie sie budzi ostatnio. Moze przez te upaly. Bo u nas goraco od ponad miesiaca i ani jednego dnia ochlody. Lato stulecia chyba jest. Zawsze sie cieszylam ze mieszkam gdzie mieszkam ale tegoroczne lato daje w dupe i mam dosc. Nic tylko marudze i marudze ze mi goraco.
Do tego Maja kaszle i nie wiem czy to nie przez to ze wlaczamy klime ale bez klimy sie nie daje.

No to rzeczywiście cieżko cinamona, nameczycie sie biedni :(

zuzzi, roznie. Zassaniem zaczyna sie właśnie jednostajnym bólem, który sie przeradż w wyraźne skurcze.

Ewelinka, super!!!!!!
Żeby szybko poszło i zdrowo, kochana!!!!!!
dawaj znać!

Evelinkua, jesteś niesamowita!!!! Trzymam, a jakże!

Beatka <3 super!

moja lola tez... Kochane stworzenie!,,,
o 2w nocy ja karmiłam, wyprzytulalysmy sie i położyłam ha do łóżeczka. Ja zasnęłam jak zabita, budżet sie po 8... Z przerażenie maturze na zegarek i pierwsze co, czy mała oddycha.... (Wiem, pukacie sie w głowę)
a gwiazdunia śpi w najlepsze, biała od tlenu haha.
Obudziłam ha, bo mleko do pasa juz mus uciekło.
Nabombala sie, masazyk przy przevieraniu odhaczony i śpi dalej :D
pieszcżoszka moja.

lecimy do położnej teraz na badanie krwi z pietki, przygotować sie na powrót chłopców (!!!!!!!!) i dalej do przytulania. D

mi,ego dnia drogie panie!

Rozpakowywac sie!

Cześć babole.

Ja od rana jak zwykle robie i robie.

Teraz na flomarkt (car boot przerwa)

Zuzigk ja auto do samego końca auto prowadziłam, nawet wiozlsm się do porodu.

Gratuluję Aneczka!! Expresowa babka.

Dziewczyny współczuję upałów. My mamy piękne 22 stopnie.

Do zobaczenia potem. Do kończę jak wrócę z "zakupów"

zuzagk - jak najbardziej, co prawda rodzinka już mówi, że lepiej samej nie jeździć ale poprzednio jeździłam do końca ciąży to i teraz jeżdżę :)

Wczoraj pani doktor powiedziała, że szyjka jeszcze mocno trzyma i na wcześniejszy poród się nie zanosi (ale mam jeszcze 3 tygodnie do terminu) z dzidziusiem wszystko ok ale jeszcze jedną dawkę antybiotyku muszę wziąć (jakieś bakterie w moczu znowu się pojawiły) no i czeka mnie jeszcze jedna wizyta za 2 tygodnie.

Czy teraz już się nie dostaje skierowań na ktg, czy to jeszcze za wcześnie?

Aneczka brawo! Gratulacje!! Czekamy na zdjęcie i jakaś relację z porodu [emoji8]
Lucalew no współczuję, bo pewnie się nastawiłaś.

Zuzzi też się nastawilam ale też zaczynam się martwić że będzie się to ciągnąć z 3 tyg i że będzie już niebezpieczne a ja już mam dosyć stresu że donoszą ciążę żeby teraz na końcówce się denerwować żeby było wszystko ok.

Luca,
Dlatego ja sie chyba nie dam zamknac na wywolanie. Tak bym chciala, zeby samo sie zaczelo!!!
A ty biedna sie meczysz. Macie chociaz klime?
I powiedz, oksy bardzo boli? W porownaniu z twoimi naturalnymi skurczami?
Lunera klima no coś Ty mam i tak w miare ok bo dziewczyna obok ma wiatrak mały z domu i na noc mi użycza a w ciągu dnia co jakiś czas się lituje i przekręca żeby i na mnie trochę wiało a jest nas 4. Skurcze bolą ale porównywalne to bylo z tym że były często niż normalnie. W skali bólu od 1 do 10 to tak bym z 4 dała.
Napisałam sms do mojej lekarki że się boję itd. Czekam może odpisze.

reklama
Szymon brawo, gratulacje dla nowej mamusi ...

Ja proszę o kciuki na powstrzymanie u mnie ukucia z jednej strony brzuszka i napięcia też tylko z tej strony - trochę się niepokoje nie chce jechać do szpitala bo pewnie nie uda mi się wyjść do porodu - boje sie ze mnie zostawią mimo wszystko - a tyle mam jeszcze do zrobienia zanim maluchy wyskoczą

Evelinkua trzymam cały czas kciuki &&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry