Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
werci mi się wydaje że czasem z pierwszym dzieckiem się obchodzi jak z jajkiem bo człowiek nie wie co i jak a z drugim już leci zobaczę jak to u nas w praktyce wyjdzie, choć znając nasze charaktery to m będzie skakał nad Szymkiem a ja będę bardziej lajtowa
pupui ja się nigdzie nie wybieram przed 24, m wczoraj chciał coś podziałać ale zakaz stanowczy obowiązuje już się nastawiłam że powitamy młodego za 2 tygodnie i nawet niech mu przez myśl nie przechodzi wybierać się wcześniej. Więc na spokojnie mamy jeszcze czas i pamiętaj czekaj na mnie żebyś czasem Ty się nie rozpakowała wcześniej
Zuzagk gdyby nje te skurcze moglabym sobie spokojnie czekac..a tak to ja juz jak zoombie chodze.. nie spie po nocach.wssystko mnie tak boli i jestem w takim stresie ze jeszcze chwila to zamiast na porodowke to w kaftan bezpieczenstwa i do psychiatryka ;/