reklama
kopfer
Fanka BB :)
Dobry dziewczęta.
Gratulacje dla nowych mamusiek a tym co jeszcze czekają życzę żeby do niedzieli tulily maluchy
My wczoraj tez byliśmy na ważeniu i u nas prawie 4 kilo. Choc patrząc po waszych przyrostach to u mnie delikatnie - 700 g w ciagu 3 tygodni. Dzis bylam oddać malej kupke do badania bo są zolto-zielone, strasznie wodniste i strzelające wiec raczej na pewno nietolerancja laktozy. Mimo tego cale szczęście Lidka hakos sobie z tym radź i kolek narazie brak. Ja sie zastanawialam czy na mm jednak nie przejac bo ciężko mi pogodzić karmienie z opieka nad Igim - mam wrażenie ze go zaniedbuje. Pozatym ja umie karmić tylko w domu z poduszka do karmienia wiec odpadają nam kilkugodzinne spacery bo nie nakarmię małej na dworzu ale pediara mnie przekonuje zeby tego nie robic bo przy nietolerancji zostanie mi tylko nutramigen albo bebilon pepti i jestem wewnętrznie rozdarta
Gratulacje dla nowych mamusiek a tym co jeszcze czekają życzę żeby do niedzieli tulily maluchy
My wczoraj tez byliśmy na ważeniu i u nas prawie 4 kilo. Choc patrząc po waszych przyrostach to u mnie delikatnie - 700 g w ciagu 3 tygodni. Dzis bylam oddać malej kupke do badania bo są zolto-zielone, strasznie wodniste i strzelające wiec raczej na pewno nietolerancja laktozy. Mimo tego cale szczęście Lidka hakos sobie z tym radź i kolek narazie brak. Ja sie zastanawialam czy na mm jednak nie przejac bo ciężko mi pogodzić karmienie z opieka nad Igim - mam wrażenie ze go zaniedbuje. Pozatym ja umie karmić tylko w domu z poduszka do karmienia wiec odpadają nam kilkugodzinne spacery bo nie nakarmię małej na dworzu ale pediara mnie przekonuje zeby tego nie robic bo przy nietolerancji zostanie mi tylko nutramigen albo bebilon pepti i jestem wewnętrznie rozdarta
Akuku
Kopfer ja karmilam Alexa przez jakis czas mieszanie..wlasnie nutramigenem i piersia.. powiem Ci ze dla mnie bylo bardziej absorbujace szykowanie mm..mycie wypazanir butelek itd niz kp. Przemysl sobie to bo moze byc tak ze sie nic nie zmieni czasowo a tylko ptacy wiecej. Tym bardziej ze mala ladnie przybiera i nir ma kolek. A nie wiadomo jak na mm zareaguje. U nas byla reakcja zla (Alex po nutramigenie mial kolki zatwardzenie i bolacy brzuch wiecznie) wiec wrocilam do kp choc ciezko bylo bardzo rozbujac ponownie laktacje.
Zuzzi no ciekawe kiedy sie rozpakujesz
no i ja tez kiedy ? Kiedy ? Kiedy ?
Ja sie chyba przyzwyczailam do skurczy bo sie zastanawiam czy mnie to boli czy tylko cmi haha.
Wcale nie musi byc tak ze ja mam rozwqrcie dzieki tym skurczom.. w koncu z emilkiem i z Vikim tez mnie meczyly okolo miesiac przed porodem..a jak jechalam na porodowke to w obu przypadkach mialam 2 cm.
Z tym ze zmiana z 2 w pelne rozwarcie byla mega szybka.
Takze liczę na to ze mam te 2 cm i zdaze do szpitala dojechac hehe
Zuzzi no ciekawe kiedy sie rozpakujesz
Ja sie chyba przyzwyczailam do skurczy bo sie zastanawiam czy mnie to boli czy tylko cmi haha.
Wcale nie musi byc tak ze ja mam rozwqrcie dzieki tym skurczom.. w koncu z emilkiem i z Vikim tez mnie meczyly okolo miesiac przed porodem..a jak jechalam na porodowke to w obu przypadkach mialam 2 cm.
Z tym ze zmiana z 2 w pelne rozwarcie byla mega szybka.
Takze liczę na to ze mam te 2 cm i zdaze do szpitala dojechac hehe
Akuku dobrze prawi z tym że mm wcale może nie być łatwiej.
Nie wiem kiedy. Na razie żadnych skurczy. Coś tam twardnieje jak chodzę i ogólnie jak jest wysiłek fizyczny. Myślisz Akuku, że jest sens np chodzić po schodach skoro jak robię to mam twardnienia? Może będę wyjątkiem i zadziała??
Nie wiem kiedy. Na razie żadnych skurczy. Coś tam twardnieje jak chodzę i ogólnie jak jest wysiłek fizyczny. Myślisz Akuku, że jest sens np chodzić po schodach skoro jak robię to mam twardnienia? Może będę wyjątkiem i zadziała??
anney
Anney mozna. Czesto po cc z pelna narkoza kobiety karmia. Odciagnij troche pokarmu na np dobe![]()
Nie wiem jak dlugo beda chcieli Cie w szpitalu trzymac ?
Jeden dzień Akuku.
To dobrze ze będę mogła karmić, bo wole z piersi niż ściągać.
Wiec ściągnę na 5/6 karmien.
reklama
Akuku
Anney dopytaj lekarza z tym karmieniem. Ale z tego co wiem to mozna
w polsce niektorzy lekarze mowia ze mozna a inni ze nie mozna.. ale przeciez kobiety karmia po cc a czasem nie ma czasu na zewnatrzoponowe tulko maja cc w ogolnym znieczuleniu. Dopytaj jak to tu wyglada.. ile godzin po operacji musisz zostac w szputalu..czy ewentualnie Seba moglby Ci przynosic mala na karmienia
Kiedy mialabys miec operacje ?
Kiedy mialabys miec operacje ?