reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Sann w jakis sposob to czujesz ze w lewej masz mniej mleka ? Mala sie buntuje ? Mleko jakby tworzy sie na bierzaco..piersi nie sa magazynem. Pokarm tworzy sie w trakcie ssania. To co czujesz moze byc tylko wrazeniem bo kanaliki moga byc bardziej schowane.
Ja tez zawsze mialam wrazenie ze w lewej piersi jest mniej pokarmu ale dzieci nie protestowaly. Takze karmcie sie na zdrowie.

Ja to widze ze wy juz swoje dzieci odchowacie a ja bede dopiero wchodz w dawno zapomnianr przez was problemy ! Aaaa. Kto mi pomoze ? Hahaha

Akuku wychodzę z tego samego założenia i nie mam zamiaru przyspieszać przyjścia Bąbla na świat, z jakiegoś powodu jeszcze tam siedzi chyba prawda? Także obijam się ile mogę PÓKI MOGĘ ;) a mocy ostatnio jestem pozbawiona jak nigdy.

Sann też miałam takie wrażenie przy pierwszym dziecku, tylko u mnie lewa sprawiała wrażenie pełniejszej. Teraz zresztą to samo, z lewej płynie o wiele więcej siary, ale czy to tylko wrażenie tego nie wiem, zupełnie się na tym nie znam.

Przewidujemy jakieś nagrody dla ostatniej rozpakowanej? Bo nie wiem czy czeka mnie jakaś wygrana może? Hahahahaha

Widzę po małej że gdy karmie ją lewa piersią czasami zacznie płakać bo jej nie leci... sprawdzam nakładkę i zdarza się że nie ma na niej śladu mleka chwilę później się pojawia ale nie tak dużo jak z prawej

San...
More kanaliki da glebiej jak Akuku Mowi i mała musi sie bardziej wysilic, zeby mleko sciągnąć i dlatego sie denerwuje.

reklama
Ancikowa, no nie taka sielanka ;) ale chociaż w tym departamencie jest spokoj. Bo rAexYwisxie póki co jest.
Reszta... To wiecie ;) standard [emoji379]

Do góry