reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
sysiq ja jeszcze pomiedzy terminem a szpitalem bylam na usg bo badala przeplywy, na sobote mialam termin i ktg w szpitalu, w pon wozyte i badanie usg, w czwartek ktg i w sobote stawilam sie do szpitala tydzien po terminie a we wtorek irodzilam

Sysiq ja przy pierwszym porodzie urodziłam 4 dni po terminie i nie jeździłam do szpitala tylko co kilka dni na ktg i właśnie 4 dni po terminie wody mi zaczęły odchodzić.
Teraz z kolei termin mam na 29 sierpnia i jak nie urodzę w terminie to dopiero na 4 września mam skierowanie do szpitala. No chyba że prędzej coś by się działo.

Akuku,
Nikt nie ważył małego w 3 dobie niestety.. Położna powiedziała ze 3% spadła mu waga i to znaczy ze super przybiera.

U nas ciagle żółtaczka. Były już 3 badania przez położna i narazie spada. Teraz będzie w 10 dobie badany. Oczka ma żółte ale ważne ze spada.

Maly spi.. Mała ma bajkę a mama zabiera sie za sprzątanie szafy ;) muszę sie wam przyznać ze przed porodem nałogowo grałam w farmę na telefonie ;) Haha po urodzeniu małego zupełnie mi przeszło i teraz jakoś na wszystko mam czas. Eh te głupie gry.

reklama
Zuzzi,
&&&&&!!!

Cinamona,
Przykro mi ze znowu nie spalas. A juz chyba bylo odrobine lepiej? Mam nadzieje, ze szybko zlapiecie dobry rytm. Moze staraj sie odpoczywac w ciagu dnia jak Maja jest w klubiku? Sprzatanie i gotowanie zostaw innym...

Sysiq,
Ktg nie zaszkodzi, tylko czasem trzeba poczekac.

Widze, ze dzis rozwiazujemy kolejny worek chyba :-)

A my spimy sobie na dworze, od rana dzis bieganie po urzedach, ale juz wszystkie papierki mamy dla nowego czlonka rodziny.
Za tydzien szkola, od jutra zaczynamy kompletowac wyprawke. Ale mam treme!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry