reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Cina super! Bedzie tylko lepiej tak sobie trzeba mowic! :D u nas robak byl dzis marudny a ja spalam 3h ale tez baby blues gdzies mi przechodzi.
Akuku ja sie tobie wcale nie dziwie, mysle ze mimo wszystko lepiej byloby ci bez mamy. Albo z mama ktora naprawde pomaga sama od siebie. Moja dzis byla u mnie i zakupila wnusi bujak :D i sama sie gsrnela zeby pobujac jak plakala albo marudzila.
Anney to ty dzis zaszalalas konkretnie ! Jak sie cwiczylo ?? Ja ide na wizyte do gin 7ego to sie dowiem czy juz moge sie kurczyc hahahaha. Bo mam jakies 20kg do zgubienia :D ale przez brak czasu na jedzenie iuz jestem mniejsza o 13kg a w ciazy bylo tylko +9 wiec bez tragedii :D

reklama
Zuzagk ja bym czekała. Tu w UK itak by jeszcze wysłali do domu.
Ja z josia je ja łam jak juz były regularne a z bólu płakałam w domu.

Tyle że decyzja należy do Ciebie.

To chyba jutro zadzwonię do pediatry się umówić.
Dziś była położna. Mały w szpitalu spadł z 3700 na 3400 A dziś. Czyli 5 dni od wypisu ma 3730. Ładnie nabrał, a podobno w tydzień średnio powinien 200G.
Z karmieniem miałam kryzys w niedzielę, tak suty bolały że beczalam. Na szczęście hartuja się. Próbowałam odciągnąć i podać butlę Ale mały co chwycił to puszczal, nie szło mu. Zagryzlam więc zęby.

Lilija Tobie to dopiero waga leci! Ale tys chuda baba to szybciej z Ciebie zleci :D ja biedny pulpet musze sie mocno natrudzic haha :D ale moj orbi juz czeka i sie kurzy !!

J:-)
Magdus supercienki ćwiczyło!
ja juz na zero z waga jestem! Muszę jeszcze zgubić 7 do mojej ulubionej wagi i uelastycznić ciało :) olejek juz zamówiony . Zacieram ręce!

lilijs, pięknie,
magdus, kciuki! Tez piekńie waga spada!

akuku, ku, pewnie woda!

Zuzagk jak tam sytuacja u Ciebie???

Ja tylko się modlę, żeby mnie w nocy nie złapało, bo sama muszę jechać i tak, ale tylko nie w nocy!!!

Ale macie fajnie Dziewczynki, że już tak Wam waga spada!:-)

Ja mam jeszcze 2kg na plusie w stosunku do normalnej wagi. I chyba te dwa kilo w dupie siedza bo w krotkie spodenki z zeszlego roku dalej nie wchodze. Tzn juz wchodze ale sie nie zapne jeszcze.
Ale cos czuje ze moze byc tak samo jak z Maja i ostatecznie schudne duzo wiecej i bede znowu wygladac jak kosciotrup...

Zuzagk co tam???

reklama
Zuziagk - i jak u Ciebie?

A mnie to juz szczerze obojętne kiedy pojadę. W głowie sobie wszystko poukładałam. I trudno, musze sobie tylko muzyczke może jakąś ze sobą wziąć.... Już mam tak wszystkich i wszystkiego dość, że czy urodze dziś czy za tydzień to mi obojętne.

Do góry