reklama

Sierpniowe mamy 2015

O rany, szacun za nocne rozmowy :-) ja całą noc przesypiam jak gdyby nigdy nic i w końcu coś mi się śniło :) przed ciąża cały czas miałam mega pokręcony sny... a dziś śniło mi się, że wychodziłam ze szpitala z maleństwem z czarnymi włosami :D w białym kocyku <3 Był(a) cudny:)

Mi lekarz na wizycie powiedział bardzo stanowczo: żadnych lotów samolotem (póki co), żadnej zielonej herbaty i żadnej wątróbki! Pewnie co lekarz to inne zdanie, ale we mnie wzbudził zaufanie:)

reklama
O rany, szacun za nocne rozmowy :-) ja całą noc przesypiam jak gdyby nigdy nic i w końcu coś mi się śniło :) przed ciąża cały czas miałam mega pokręcony sny... a dziś śniło mi się, że wychodziłam ze szpitala z maleństwem z czarnymi włosami :D w białym kocyku <3 Był(a) cudny:)

Mi lekarz na wizycie powiedział bardzo stanowczo: żadnych lotów samolotem (póki co), żadnej zielonej herbaty i żadnej wątróbki! Pewnie co lekarz to inne zdanie, ale we mnie wzbudził zaufanie:)

Powiedział ci dlaczego żadnych lotów samolotem ? Mnie wręcz przeciwnie . Wysłał do Polski porobić wszystkie badania bo tutaj koszmarnie drogie. I ciąża rozwija sie bardzo dobrze i mam lecieć . No i we wtorek lecę. O kurcze bądź tu mądry...

reklama
Jej wy to macie te sny choć mi też się coś związanego z dzieckiem snilo ale nie pamiętam co :-(

Anney dzień dobry;-)

A u mnie wczoraj deszcz i grad padał. Połowa stycznia a tu taka pogoda. Ja chcę śnieg i iść z małą na sanki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry