reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

O rany, szacun za nocne rozmowy :-) ja całą noc przesypiam jak gdyby nigdy nic i w końcu coś mi się śniło :) przed ciąża cały czas miałam mega pokręcony sny... a dziś śniło mi się, że wychodziłam ze szpitala z maleństwem z czarnymi włosami :D w białym kocyku <3 Był(a) cudny:)

Mi lekarz na wizycie powiedział bardzo stanowczo: żadnych lotów samolotem (póki co), żadnej zielonej herbaty i żadnej wątróbki! Pewnie co lekarz to inne zdanie, ale we mnie wzbudził zaufanie:)

reklama
A mi się śniło ze zaczelam krwawić :( szybko się ubieralam by jechac do szpitala.. Na szczęście przebudzilam sie, co za koszmar!

Ja chodze spać tak późno bo synek mi się tak przestawił ze chodzi spać o 1 i śpi jakoś do 10:30 ale trzeba będzie to zmienić :D

O rany, szacun za nocne rozmowy :-) ja całą noc przesypiam jak gdyby nigdy nic i w końcu coś mi się śniło :) przed ciąża cały czas miałam mega pokręcony sny... a dziś śniło mi się, że wychodziłam ze szpitala z maleństwem z czarnymi włosami :D w białym kocyku <3 Był(a) cudny:)

Mi lekarz na wizycie powiedział bardzo stanowczo: żadnych lotów samolotem (póki co), żadnej zielonej herbaty i żadnej wątróbki! Pewnie co lekarz to inne zdanie, ale we mnie wzbudził zaufanie:)

Powiedział ci dlaczego żadnych lotów samolotem ? Mnie wręcz przeciwnie . Wysłał do Polski porobić wszystkie badania bo tutaj koszmarnie drogie. I ciąża rozwija sie bardzo dobrze i mam lecieć . No i we wtorek lecę. O kurcze bądź tu mądry...

reklama
Jej wy to macie te sny choć mi też się coś związanego z dzieckiem snilo ale nie pamiętam co :-(

Anney dzień dobry;-)

A u mnie wczoraj deszcz i grad padał. Połowa stycznia a tu taka pogoda. Ja chcę śnieg i iść z małą na sanki

Do góry