U nas też kikut odpadł ze dwa dni temu, ale nadal robią się strupki i coś skleja pępuszek, czyszczę octeniseptem co zmianę pieluszki i widać, że z każdym razem ładniej to wygląda
Zuzzi a może malutki po prostu nie lubi się kąpać? Mój starszy synek nie lubił bardzo, a Leoś jeszcze nie wiem, bo pierwszą kąpiel przespał a drugą przepłakał, więcej razy się nie kąpaliśmy jak na razie (kąpiel urządzamy co 3 dzień), także okaże się z czasem

a może mały wolałby np kąpiel w wiaderku?
Dzisiaj dowiedziałam się, że mam hemoroida po porodzie. Próbowałam znaleźć poprzez filtrowanie jak Wy sobie radzicie ze swoimi, ale na telefonie to nie takie proste. Czy bylybyscie tak miłe i przypomniały mi co stosujecie? Pod palcem czuć jedynie delikatnie spuchnięte wejście do odbytu od strony pochwy, ale nawet bym nie powiedziała, że to może być hemoroid, jednak m mówi, że hemoroid szczypie/piecze, na papierze pozostaje krew itd no i wszystkie objawy się zgadzają :/ POMOCY! Boję się załatwić, bo rwie mnie podwozie w tym przód, tył szczypie jakby tam była jedna wielka rana po miesięcznym rozwolnieniu
U nas ze snem codzień to samo - cały dzień i pół nocy przespane, pobudeczka około 4 w nocy i marudzenie do 8-10, a później kamienny sen do kolejnej nocy, pobudki wyłącznie na cyca i rozbudzanie przy zmianie pampersa. W tych godzinach aktywności Leo jest bardzo niespokojny i trudno mi znaleźć powód jego nerwów. Troszkę się pręży, kopie nerwowo nóżkami, nie łapie piersi kiedy jest juz nieco opróżniona i staje się miękka. Zobaczymy jak będzie spać kiedy miną już te upały i w nocy nie będzie już tak duszno.
Kładę się, bo padam na twarz przez te nasze cudowne noce.
Dobranoc!