I kazal zebym przez tydzien-10 dni odstawila nabial, i obserwowac czy to cos pomoze.
Dlatego pytałam o nabiał.
Nabiał ma niestety właściwości zasluzowujace i dzieci z takimi predyspozycjami, przy częstych zapaleniach gardła/anginach i astmatycy nie powinny otrzymywać białka w obojętnie jakiej formie.
Hej dziewczyny.
Spróbuje was nadrobić. Weny nie mam i film sobie jakiś wkręciłam.
Ponadto, wyslalam Djecia jozia do dobrego lekarza ortopedy, bo Józio ma wypukły odcinek piersiowy leżąc na brzuchu (plecy sa tak okrągłe, ze łopatek nie widać!) a gp tutaj stwierdził, ze wszystko jest ok.
Jozia plecy bolą regularnie, ma przepychankę w brzuszku i boli go zarówno kręgosłup jak i biodra.
Dziś dostałam wiadomośc, ze to jest jakiś problem z przepona i ma duzo powietrza w brzuchu (wyglada jak balon!! ) i to trzeba usunąć. Konsultował sie jeszcze z innym lekarzem i dostaliśmy rehabilitacje na koniec września.
Za Chiny nie pamietam jak nazwał ta przypadłość. Ta jego przepona tez funkcjonowała czestoninacEj, bo przez prawie 5lat przy jego astmie tłoczył przepona powietrze do płuc i ma taka dziurkę przy mostku i po tym widać, kiedy ma problem z oddychaniem.
Wstawię zdjęcie ma zamkniętym.
A teraz idę was doczytać!