• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Panikara mój też kicha, położna mówiła,że to reakcja na otaczający nowy świat. Dużo zapachów itp.
Zrobił mu sie jednak babol w nosku i mu własnie oczyściłam solą fizjologiczną i wyciągnęłam fridą, bo przez kichanie sam się nie usunął.

Suwina kciuki abyś jak najszybciej tuliła maleństwo

Pupui , jak tam?

reklama
Hugo znowu mial fatalny wieczor[emoji19] plakac mi sie chce jak widze jak cierpi[emoji20]

Troche poczytalam o refluksie i fatalnie to wyglada[emoji19]

Jutro rano jade z nim na usg brzuszka...

Pupui jak tam???

Ostatnia edycja:
Boli bardziej.
Ucichlo na chwile ale wraca znow.

I szczerze, nic nie wiem....

Poki co są do wytrzymania. Jakos kolo 30 - 40 sekund trwaja. co srednio 4 minuty... nie nastawiam sie bo moze mnie Olek w konia robić.... Do szpitala itak dopiero na ostatnią chwile, bo musze jechac sama taxowką (a nie uśmiecha mi sie jeździć w tą i z powrotem), A w domu z Josia zostaje.

I tak w kółko.

Ide sie położyć. zobaczymy co z tego wyjdzie...

Ostatnia edycja:
Pupui,
Kciuki!!!!! Mam nadzieje, ze A zdarzy przyjechać jak malego odstawi.

Cinamona,
Łącze się w bólu. U nas tez jakoś niespokojnie, częściej się wzbudzał i chciał ssac. Tak jakby mu to pomagało na odgazowanie się... Bo budzi się ewidentnie z powodu brzuszka.
A o 6 przyszedł mój pierwszak i poszliśmy robić śniadanie i drugie śniadanie do szkoły. Zobaczymy czy dziś taki sam zadowolony wróci jak wczoraj... A sredniak tez sobie zażyczył drugie śniadanie do przedszkola :-)

A u nas przez ten pieprzony refluks. Musze go brac do odbicia, odbija, ulewa, boli go i sie wybudza. Pozniej zasnac nie moze i tak cala noc...

Idze dzisiaj na usf z nim.

A pozniej dzwonie do osteopaty chyba. Bo widze ze na refluks tez pomagaja.

Kciuki za usg!

Co do gila i kichania, to u nas jest od początku gil. Daj sól i czyszczę nosek prawie codziennie. Osluchowo wszystko ok, wiec to raczej fizjologiczne oczyszczanie. Tez mleczko potrafi do noska dolecieć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry