Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja uzywam juz pieluch 3. Sa od 4kg a mlody zbliza sie juz do 5. Moglby jeszcze smialo w 2kach smigac ale mi jakos 3ki pasuja bo przez to ze wieksze to i wyzsze a ja takie wole.
Bak tez juz czesc ubran na 62 nosi. Ale rozmiar rozmiarowi nie rowny i np z hm czy kapphalu jeszcze w 56 smialo sie miesci.
Kasietta mi tez rece wiedna od noszenia mojego klocka. Do tego ja mam od czasu jak corka byla mala problemy z prawa reka i teraz tylko czekam az pojawi sie znowu bol. Musze isc do fizjoterapeuty na masaz ale przy malym ciezko.
U mnie czasem kręgosłup cierpi, chyba przez to, że jak ją noszę i potrzebuję użyć na chwilę drugiej ręki, to się odchylam. Ale faktycznie - noszenie też już zaczyna męczyć, szczególnie wczoraj jak ją trochę więcej ponosiłam tam na tym wyścigu. Zdecydowanie lepiej w chuście nosić dziecko, chociaż też mi się zdarza trochę za bardzo odchylić.
Jak tam noc wam minela. U mnie srednio. Mlody budzil sie co 1,5 godz ale przynajmniej prawie od razu zasypial wiec da sie to zniesc. Ale mloda za to o 6.30 chciala juz wstawac. Na szczescie udalo mi sie ja przekonac ze jest jeszcze noc i przysnela na troche. Ostatecznie o 7.45 wstala. A mlody zaraz po niej.
Mam dzisiaj plan poodkurzac dom ale nie wiem czy znajde checi.
Cinamona,
U nas od 2.30 pobudki co godzinę. A wstać musiałam już o 6, zeby starszaków odstawić do szkoły.
Także słaba noc.
Teraz czekam na pobranie krwi na tsh...
Ja odpukać miałam fajną noc. Położyłam się wcześniej więc o północy tata ogarniał Szymka i dobrze bo maluch postanowił wtedy się bawić i razem się bawili do 2 ;-) ja karmiłam o 3 i o 6 ale zjadł i szedł spać od razu. Pospałam do 9.
Teraz ogląda świat z moich kolan. Zaczyna się robić bardziej kumaty, w sensie jak słyszy głos to szuka, wodzi głową za kimś kto go interesuje. Ten okres niemowlęcy jest fascynujący bo dziecko z tygodnia na tydzień potrafi coś nowego.
U nas noc slaba. Zasnal ok 23 po 1 byla pobudka i wrzask na caly dom po 2 zasnal i potem o 4.20 kolejna i dopiero o 8 zasnal do 9 ale spal lekkim snem i nie moglam nic zrobic. Teraz go wykapalam bo ulalo sie i glowke mial mokra i zasnal mam nadzieje, ze do 12-13 pospi udalo mi sie chociaz troszke ogarnac, a reszte najwyzej zrobie jak m wroci do domu bo sie budzi.
No laseczki jesien do nas idzie w koncu w nocy bedzie mozna sie przytulic, bo tak to goraco bylo i nie bylo mozna wytrzymac
Ja jak mi dzieci pozwola to w tyg musze wstac ok 7.45 zeby w spokoju w lazience sie wyszykowac. Mloda na 9 do przedszkola.
Jednak ostatnio to nie spie juz od ok 7 rano bo bak spi wtedy juz plytko, wydaje dzwieki i soac sie nie da. No i mloda czesto o tej godzinie juz sie budzi.
Zazdraszczam. My zaczynamy dzien o 4 bo mloda ma juz wtedy focha na spanie.
Pytanie do dziewczyn ktore karmia mm : dostalyscie juz pierwsza miesiaczke? Ja nadal nie i bylam wczoraj u gin i sie nie zapowiada narazie...