anciikowa
Fanka BB :)
Amor odciągacz do odkurzacza NAJLEPSZY! Mamy każdy rodzaj tzn fride, elektroniczny Cleanoz i katarek do odkurzacza i katarek ściąga najwięcej. U nas katar utrzymuje się mam wrażenie że od porodu...przy normalnym oddychaniu tego nie słychać, ale wystarczy że mały wciągnie trochę więcej powietrza i słychać że nosek zatkany bardzo. W dodatku siedzi to na tyle głęboko, że żadną fridą nie byłabym w stanie tego zassać.
Malutki ulitował się nade mną i tę noc pięknie przespał, pierwszy raz od dawna nie kazał się nosić, wstał dopiero około ósmej
a teraz znowu śpi więc i ja się kładę, bo wczorajszy dzień strasznie mnie wymęczył, wieczorem miałam już 38,7st.
najciekawsze jest to, że piersi w ogóle nie były twarde jak przy zastoju tylko gorące i bardzo wrażliwe na dotyk. Dzisiaj jest już nieco lepiej
dziękuję Wam :*
Natka zdrówka życzymy!
My mamy chyba espumisan, nie espumisan 100, ale mimo wszystko podaję małemu 5kropelek i to tylko wtedy gdy widzę, że po brzuszku mu jeździ, no i wydaje mi się że przynosi mu to ulgę
Malutki ulitował się nade mną i tę noc pięknie przespał, pierwszy raz od dawna nie kazał się nosić, wstał dopiero około ósmej
Natka zdrówka życzymy!
My mamy chyba espumisan, nie espumisan 100, ale mimo wszystko podaję małemu 5kropelek i to tylko wtedy gdy widzę, że po brzuszku mu jeździ, no i wydaje mi się że przynosi mu to ulgę