reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
A ja w ogole nie nadąża z czytaniem, a jak już chce coś napisać to zaraz coś mi przerywa (tak jak teraz.ake wytrwam).

Lilija zupełnie nie wiem po czym może być krew w kupce. Mnie raz zmrozilo.ale Józio krwawil z odparzenia.

Akuku współczuję TAKIEGO pobytu mamy. Rzeczywiście chyba ma problem z tą grą. Ja się nie znam, bo nie gram M tez nie.

Mogłabym próbować doczytać Was e nocy przy karmieniu, ale usypiam z dzieckiem przy piersi, trochę lipa, bo On tez i dupa z karmienia. Budzę się w kałuży.
Joziowi na odparzenia zaczyna pomagać maść przepisane przez pediatre. Przez te wybrakowane nocne karmienie i to ze w nocy juz nie dokarmiam mm, Józio w 4 dni przybrał 90 gr. Niewiele. Zoltaczke jeszcze ma, ale jest już różowy prawie, tylko białka podzolcone. Miał usg brzucha i tam wszystko ok.
Niestety Franio od wczoraj ma wysoką gorączkę. Jakaś gardle sprawa. Jutro M zabierze Go na ostry dyżur.
Pozdrawiam

P.S dostaliśmy szumisia od znajomych którzy wiedzą ile razy suszarka pracowała przy Franku. Mam nadzieje, ze miś się w tej kwestii nie przyda. Im pomaga przy ich synku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Amor mozna robic inhalacje np z soli fizjologicznej. Pomaga oczyscic drogi oddechowe i lepiej sie oddycha.
U nas maly dalej kaszle a wizyta u pediatry dopiero we wtorek. Wiec od jutra bede go wlasnie inhalowac bo mam nebulizator i przypomnialo mi sie ze przeciez moge go uzyc. Dzisiaj sie nie udalo bo bylismy popoludniu na spacerze i jak wroclilismy bylo juz dosyc pozno, mlody marudzil i nie chcialam juz go meczyc.

Znowu zasnal sam[emoji3][emoji3][emoji3]

Z tego co piszecie wynika że są dwie ulotki espumisan co w sumie by się zgadzało bo słyszałam od koleżanki przedstawiciela handlowego leków że espumisan zmienił dawkowanie.

Natka buziak dla Poli , szybkiego powrotu do zdrowia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry