Anney synu marnotrwany wróciłaś

aż zaniemówiłam jak tyle nowych zakładek zobaczyłam, ale tajemnica rozwiana

Zuza u nas jest dokładnie tak samo, ledwo co mu się ulewało do tej pory a teraz to czasem po karmieniu syn do przebrania, mama do przebrania i pielucha tetrowa którą można wykręcać :/
Ja jestem fanką kawy parzonej polecam lavazza oualita oro wg mnie jest delikatniejsza niż inne kawy, ale to też kwestia gustu i przyzwyczajenia

co do koleżanek to ja się śmieję do mojego m że jak Marta zacznie koleżanki przyprowadzać to oboje z Szymkiem będą podziwiali, tyle mu zostało
Dziś noc u nas średnia bo królewicz spał od 19 do 1 i to by było na tyle. Jeszcze ostatnio odkrył że najfajniej jest jak mama buja na rękach i na dodatek śpiewa, więc skończyło się że chodziłam po kuchni i śpiewałam w nocy (stare czasy się przypominają choć wtedy nie śpiewałam z dzieckiem na rękach

). Już mi się repertuar kończy :/ my też chrzcimy niedługo a konkretnie 3 października, równorzędnie z naszą 6 rocznicą ślubu

Sukienki nowej nie kupuję mam zamiar wykorzystać to co wisi w szafie, ale komplet dla bąbla jakiś odświętny muszę kupić. Jeszcze na dodatek 27 września przychodzi ekipa ocieplać i tynkować dom i nie wiem czy nie przeniesiemy się do mamy na kilka dni :/