Blerka ja mam fisher price bujajaca w dwie strony (obracany fotelik) ale bez wibracji
. Ala ja bardzo lubi.
Lucalew nie ma sie co przejmowac nie pamietam z jaka waga ut. Sie Twoj michas i on chyba troszke starszy ?
Ala od spadku w rowny miesoac przybrala 1260g
A od urodzeniowe 970g
Jednak jesli przybiera to ja bym sie nie martwila..
Powodzenia z bioderkami.. kurcze sa podzielone zdania z ti pieluchami. Ona moze sie przesunac i zrobic wiecej szkody niz pozytku. Staraj sie czesto sprawdzac czy jest rowno

ja nigdy nie nakladalam wiec sie nie znam ale wiem ze sa rozne zdania bo ja sama dysplazje bioder mam i jestem po 7 operacjach..
Lunera rano wzielam Alicje na brzuch sobir i puszczala bakow tyle ze szok ! I spi juz 3 godziny sobie.. dobrze niech sie rwgeneruje.
Dalam jej rano delicol5 kropli.. i espumisan przed karmieniem a wieczorem dam jeszcze biogaie.. .
Lunera wlasnie zamierzam tu w uk zostac doradca charytaywnie przez telefon i narazie wsrod polek.. pozniej jesli sie uda to sie zatrudnie i wtedy bede jezdzic i pomagac f2f
Lunera tu w uk tez nie znajde sztywnego buta.. a ortopedzi nawet w pl zalecaja by dziecko ktore ma problem ze stopami chodzilo jak najwiecrj na boso najlepiej po roznym podlozu.. takze zalecja rozsypac w domu klocki zabawki itd.. lub isc do ogrodu na plaze itd..
Ja zawsze mowie ze to tak jakbysmy my sie uczyli chodzic w butach narciarskich. Albo w gipsie hehe.
Ja na biodra to wolalabym chustowac chyba dziecko..