Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Byłam na dyżurze jak na panikarę przystało :-) katar jako taki głeboko jest i mam odsysać i płukać solą fizjologiczną lub wodą morską. I dowiedziałam się czegoś nowego. Że jak odsysam fridą jedną dziurkę to drugą powinnam zatkać bo tam u góry ten katar się "przelewa". Nigdy tak nie robiłam przez co nieefektywnie odsysałam
Dziewczyny, za tydzień mamy chrzciny i jestem matką chrzestną. Czy mogę się ubrać w eleganckie spodnie i bluzkę? Czy konieczna ta sukienka? Jak powiedziałam, że będę w spodniach to się zrobiła mała afera...
Blerka jak masz sie lwpiej czuc w spodniach to czemu nie. Q koncu eleganckie a pewnie i karmiec wygodniej..
A ja nigdy nie zatykalam nosa tzn drugiej dziirki i sie dziwilam ze nie dciaga do konca ! Czlowiek uczy sie cale zycie!!
Jestem w szpitalu z emilem sprawdzoic co to za wysypka..
Ja Was dziewczyny po prostu kocham! Dzięki Wam tylu ważnych rzeczy sie dowiedziałam, ze szok! Oczywiście Akuku Ty najwiecej wiedzy nam dostarczasz! Proszę o więcej ciekawostek na temat karmienia piersią.
Lunera ja tak wlasnie zrobilam.. Alicja zostala z m..
Ogolnie m marudzi ze emil a to cos rozleje ..przewroci ..rozrzuci.. bo ga jak maly szatan i tylko szuka co moze spsocic.. nie interesuje go nic kompletnie.. caly czas biegam za nim.. i mowie przestan sie tu wkurzac bo jestesmy razem.. a ja caly tydzien musze sobie sama radzic.. do tego ugotowac obia (dzis mialam z wczoraj) ppsrzatac zajac sie dziecmi lekcje i wozic przywozic ze szkoly a w czwartek na basen z cala 4 gdzie tylko alex ma zajecia plywania...
Takze ja to mam maraton a on odpoczynek