reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Lunera, miło że o mnie pamiętasz ^^
Od jakiegoś czasu ma tą "piankę" , wcześniej były normalne, a czasami jak robi to leci sama woda. Boję się aby się nie odwodnił, więc często go do cyca dostawiam.
Wczoraj tak mocno ulał,że właściwie trudno to nazwać ulaniem a raczej chluśnięciem wodą z domieszkiem mleka. Cała byłam mokra.
Od jakiegoś czasu też jak się naje to oprócz odbicia i ulania twarogu dość gęstego, to po jakimś czasie jak już leży na pleckach to leci mu bardzo wodnista ciesz z mlekiem, w małej ilości, ale wcześniej tak nie miał. Trochę się martwię, bo czytałam o jakimś zwężeniu w okolicach przełyku, które grozi najgorszym :-/.

Akuku- jesteś wspaniała i nie daj sobie wmówić,że jest inaczej!:)
Luca - dzięki! też sie cieszę!
Lilija - ale macie przeżyć. U nas też kupy pieniące,,,
Kruszka - zdrówka dla Józia! jak te rzeczy z lidla jakościowo? mam buty do biegania i są super! wiele kilometrów razem pokonaliśmy.
Love - ja już od tygodnia powtarzam, że od jutr zaczynam biegać :P

Co do wyprysków o ktorych pisała m.in. Kruszka - nie bagatelizowałabym tego. Popatrzcie co sie stało z moim synem na drugi dzień po wizycie u lekarza, który zapisał maść robioną w aptece:

0.jpg
Zdjęcie jest straszne, ale umieszczam ku przestrodze - nie lekceważcie, ani nie chodzcie do durnowatych konowałów którzy zwią się lekarzami pediatrii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Małemu póxniej to się rozlało w duże czerwone plamy. Dopiero maść ze sterydem (wiem wiem...) mu pomogła. Po 2 dniach stosowania prawie niczego już nie miał, teraz mijają 4 dni od stosowania (2 razy dziennie) i nie mam juz nic. Dziś jej już nawet nie użyłam. Także 3 dni i po bólu dla maluszka, mam nadzieję,że fakt ,że stosowałam maści mało nie zaszkodza mu te sterydy.

Załączniki

• 0.jpg
    0.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 83
Akuku,
cykl zmeczenie = klotnia z mezem chyba sie powtarza ostatnio czesciej. Szkoda, ze Emilka nie mozesz z Ala do bujaczka spac odlozyc i odpoczac tak nic nie robiac. Albo kupon "przespana noc" dostac w prezencie od dobrej wrozki.

Ja od 2 tygodni uprawiam sporty. W myslach, hahaha :-) :-) :-)

Lilijka, nie wkrecaj sie internetem. Jak przybiera? Jesli dobrze wazy to raczej od kup sie nie odwodni (jest wiecej niz 10 na dobe?). A ulewac moze bo np. go wiecej karmisz? Pisalysmy chyba ostatnio, ze niektore mauchy zaczely po kilku tygodniach wieksze ulewanie.

Lucalew nie mam soly juz kompa odpalac. Jutto zrobie to w dzien..
Ide spal. Alicja w koncu nocniej usnela.

Nie man sily juz nawet odpisywac ale przeczytalam wszysyko.
Dobranoc i do jutra.

reklama
Lilijka,
to po tej masci mu tak wyskoczylo? Pamietasz jaki sklad?
U nas tak wygladalo uczulenie na antybiotyk jak starszak mial 2 lata. A wczesniej jak mial rok to na mm tak zareagowal. Akurat pojechalismy na wesele kolezanki i zostawilismy malego na 24h z mama. Jak wrocilismy to byl caly w krostach. Tez poszla w ruch masc ze sterydami, mysle, ze w takich wyjatkowyh okazjach to nie ma wyjscia. Kilka dni pozniej jechalismy na wakacje a tu nie mozna bylo wystawiac skory na slonce, meczylismy sie troche.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry