reklama

Sierpniowe mamy 2015

A i jeszcze wczoraj byłam u laktacyjnej i bida... Józio przybrał w 6 dni tylko 50 gr! W ubiegłym tygodniu 340gr wiec pediatra powiedziała by odstawić mm (dawałam 60 ml 6x dziennie ). Postanowiłam zmniejszyć do 30 ml, by tak gwałtownie nie zabierać porcji pokarmu. I co? D...A M mówi, że to może przez przeziębienie. No nic 8 paź mamy pediatre., bo myśli gyc szczepienie wiec znowu Go zważę. Po kupkach a wkadcuwie ich I liści widziałam, że cis może być nie tak

reklama
Lilija ja swojego waze na wadze lazienkowej wiec nie wiem ms ile to miarodajne ale przedwczoraj wazam i w ubranku i pampersie to 5900

Amor co do przystawek to sliwki w boczku polecam. Suszone sliwki owijasz takim cieniutko pokrojonym boczkiem podwedzanym przebijasz wykalaczka i to do piekarnika. Pieczesz az sie zarumieni. Najlepiej smakuje na cieplo wiec jak zawsze sobie naszykuje w blachy a do piekarnika wrzucam jak juz goscie sa. Albo mega szybka salatke. 250g sera zoltego scierasz na tarce o grubych oczkach do tego puszka kukurydzy i puszka pokrojonego ananasa. Mieszasz wszystko z majonezem i czosnkiem przecisnietym przez praske.

U nas dzis noc fatalna. Zasnal o 22. Pierwsza pobudka o 1 i do 4.30 nie spalam. Najpierw cyc potem skekanie na kupe pozniej od stekania krztuszenie sie cofajacym mlekiem noszenie do odbicia wyciaganie gilunow z nosa znow cyc znowu gile bo wszystkie nie wyszly i tak sie przez to wszystko rozbudzil ze nie mogl zasnac. Potem walka ze smokiem i w wielkich trudach przy szumie suszarki usnal do 7. Ehh..

Ehh co to był za koszmarny wieczór ;(
Wszytko było ok do momentu karmienia gdy tylko dawałam jej pierś strasznie wrzeszczala później już dostała butle i tak na zmianę aż w końcu dostała po raz kolejny cyca i zjadła.

Dziś od rana jest spokój nie chce zapeszyc ale oby tak zostało.
Nie mam już sił czasem no ale innego wyjścia nie mam.
Ja moja Lenke porównuje di maluszków 6 tygodniowych wdg urodzenia ma już 12t ale 6t przed terminem. Więc nasza waga to 5 kg. Buziaczki Cioteczki ;*

Sann no to bardzo ladnie wazy[emoji3]

Blerka tobie zaczyna sie udawac zeby Vinci spal drzrmke 2-3 godzinna a u nas od 3 dni brak takiej drzemki a zazwyczaj byla... Mam nadzieje ze to tylko chwilowe i znowu zacznie spac w dzien 2-3 godziny. Bo ostatnio to ma kilka drzemek po 20-30 max 40 min...

Caly czas czekam na kupe. Mam nadzieje ze sie dzisiaj pojawi bo to juz tydzien mija

Eh, chciałam mieć paznokcie na wypas i nie wyszło :/ nie wpadłam na to żeby przy zapisie powiedzieć o zdobieniach. No i trafiłam do pani co nie umiała zdobić :/ tylko mi naklejki przykleiła

Załączniki

• 1443786850556.jpg
    1443786850556.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Kurcze Hugo znowu obudzil sie z drzemki po 20 min. Dobrze ze chociaz zdarzylam zjesc obiad. Nie wiem co mu sie poprzestawialo, a tak pieknie spal popoludniami, po2-3 godziny. Buuuuu

Edit. Obwinelam go i udalo mi sie znowu go uspac. Ciekawe na jak dlugo...

Kasietta ladne elegancie paznokcie.
Ja wczesniej nosilam najpierw paznokcie alrylowe, a pod koniec ciazy wlasnie hybryde.
Jednak teraz nie mam jak pojsc, bo co zrobie z mlodym...
Mam zestaw lakierow hybrydowych i lampe w domi. Jednak jak narazie czasu nie znalazlam na paznokcie.
Moze jak Maja zacznie dluzej byc w przedszkolu i mlody bedzie spal dluzsza drzemke to w koncu sobie zrobie. Bo teraz wygladaja strasznie...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry