Ja się zastanawiałam, co się stało z moim dzieckiem. Zaczęła krócej spać w nocy, ostatnio co 3h pobudki (tyle dobrze, że po karmieniu od razu zasypia), często płacze, częściej chce jeść, nie chce spać w dzień, chyba że na spacerze lub w samochodzie. Wpisałam w google skok rozwojowy, i co? Jak byk 8 tydzień!
A dzisiaj pojechałam z nią do pobliskiego centrum handlowego, musiałam do rossmanna wejść, przy okazji ją nakarmiłam, bo przed wyjazdem nie chciała i w trakcie usłyszałam kupę. Poszłam ją przewinąć i co? Dosłownie po pachy! Wycierałam ją przy pasze jednej! Dobrze, że miałam ciuchy na zmianę

Bo zmienia jej się też, że robi raz czy dwa razy dziennie. A potem spała, bo wracałyśmy z buta do domu, ponad 5 km. Przy okazji jeszcze zakupy w biedrze.
Dostałyście już zasiłek macierzyński? Bo u mnie nie ma jeszcze, dobrze, że R. ma wypłatę 10tego :/ Musiałam dostarczyć co prawda oryginał aktu urodzenia do zusu, bo dałam tylko kopię, ale specjalnie pojechałam osobiście, żeby mieć pewność, że dostali. Jutro chyba muszę zadzwonić...
A my chrzcimy na wiosnę, mój tata i teść pływają i chcemy dobrać termin, żeby obaj byli.