Jestem już drugi dzień na diecie, nadal wytrwale ćwiczę i przez to mam jeszcze mniej czasu na forum. Też korzystam na telefonie.
Bunia fajnie, że do nas wróciłaś [emoji4]
Mój też ma prawie zawsze zimne rączki.
Byliśmy wczoraj u ortopedy, bo jak robiliśmy usg bioderek to wyszło, że jedno wolniej się rozwija. Pan doktor powiedział, że to minimalna różnica i nie ma się co przejmować, ale dał ćwiczenia do robienia i kazał na noc tetre w gaciochy wsadzać.
Wczoraj po południu byliśmy też u pediatry, bo mały płacząc dwa razy strzelił gilem na pół bodziaka i dziwnie oddychał. Na szczęście oskrzela i płuca czyste a na mały katarek nic poza solą fizjologiczną pani do doopy doktor nie kazała. Przy okazji był ważony i waży 5127 g więc już w normalnym tempie zaczyna przybierać. Nadal jest nieduży w stosunku do waszych szkrabów bo dziś kończy 2 miesiące i dopiero od kilku dni Pampersy 2 i ubranka 62.
Mój tryb dnia jest teraz ustawiony nie tylko pod dziecko, ale też pod dietę, bo muszę jeść o konkretnych godzinach. I tak wczoraj po powrocie od pediatry najpierw musiałam go nakarmić, później ugotować sobie podwieczorek i uśpić go żebym mogła wreszcie poćwiczyć. I tak wydarzyło się coś dziwnego. Jak go uśpiłam ok 19.30 tak śpi do teraz (11.40) choć obudził się o 6.20 i zaczął się hihrać [emoji23][emoji23][emoji23] i nie chciał spać przez jakieś 20 min. Na szczęście po przewinięciu o cycku znowu odleciał.
Bunia ja też widzę różnicę w rozmiarze Pampers i happy.
Cinamona świetnie Cię rozumiem. Mnie też to dołuje. Przyjdzie czas i na nasze dzieci [emoji6]
Fiołeczka super, że widać poprawę! Będzie coraz lepiej.