Zuzzi przekręcanie sie tak samo jak trzymanie główki to bardzo indywidualna sprawa.. Jedne dzieci zaczynaja w wcześniej inne pozniej

ale juz? To wow.. Moj jeszcze nie próbuje na szczęście sie przekręcać wiec moge go i na kanapie zostawić na chwile samego, ale główkę za to wysoko juz trzyma i jak go odbijam to duzo juz sam główkę trzyma wiec cos sie dzieje
Sann juz Tesciowa w słoiczki zaopatrzyła no popatrz
Lunera no to sie pochorowaliscie troszke oby mały jakos przetrwał.. Przesyłam duzo zdrowia
Ruda z tym podnoszeniem to dzien w dzien bedzie lepiej

wazne ze kładziesz na brzuszku a reszta sama pomału przyjdzie.
Co do główki w jedna stronę, u mas tak to sie zaczęło i wyszło Ze musimy do fizjo jeździć.. Bo cały czas miał na prawo i na prawo i sie okazało ze przez ten krecz szyi tak mu było łatwiej.. Ale co zrobić ćwiczymy i małymi kroczkami do celu ale widac poprawę ze pomału sam jak leży na plecach to zaczyna na prosto trzymać.. Na druga stronę niestety do pełnego skrętu jeszcze nam brakuje ale nie poddajemy sie

Jak jak spi na plecach to obkładam z boku główkę zeby miał na prosto reczniczkami np, a teraz kupiłam taka poduszeczkę która ta główkę na prosto bardziej tak jakby pozycjonuje..
Cinamona no to sie wczesnie niedziela zaczęła jak oboje od 7 harcują..
Lucere u nas fizjo pokazała i robimy to samo co ona, w tym tyg jakies dodatkowe 2-3 Cw maja dojść zobaczymy.. Ale mimo wszystko wydaje mi sie ze jak ona robi je to jakos ciekawiej wyglada.. Choć ja przy niej tez robię i ona mowi ze bardzo dobrze bo sama tez pytam czy dobrze robię.. No to córka wam dała popalić, a czemu to tak?
U nas noc spokojnie mija, jak zasnął wkoncu koło 9 to koło 4 rano pobudka na cyca i dochgodzi u nas 5 i smacznie spi

kochany [emoji173]️