Panikara, POPIERAM!!! Warto go trochę hmm ... zachęcić do pomocy :-) W nagrodę moze dostać kupon, hahaha! Jak sie przyzwyczai, ze ty tez masz swój czas to bedzie wam obojgu łatwiej. To oczywiście moze potrwać, ale ważne, żebyś miała chwile oddechu.
Panikara, wiec skoro Szymek nie zachorował to znaczy ze limit pecha na ten rok wyczerpany, co?
Blerka, takie mam
Tomy Lamaze Zestaw Grzechotki Na Rączki I Nóżki 27111A - Ceneo.pl
A wczesniej miałam tez Lamaze tylko czarnobiale skarpety, bardziej je lubiłam. O takie:
http://olx.pl/i2/oferta/skarpetki-z...jace-malucha-firmy-lamaze-CID88-IDa3Flx.html#
Opaski jak ma na rączkach to tak sobie go interesują, woli jak mu nimi macham i wtedy łapie. A pózniej bede wieszać na tym pałąku do noszenia fotelika.
Skarpetki lepiej sie u niego sprawdzają, kilka dni sie pobawilismy i sam zaczyna łapać sie za nozke, jedna poki co.
Upatrzył sobie tego motylka, najwiecej do niego guga i sie uśmiecha.
Lilijka, a co to za fajny suwaczek masz :-) tez tesnilysmy!
Cinamona, to święta u teściów?
Tez lubie żywe choinki ale od kiedy najstarszy zaczął chodzić to mieliśmy zawsze sztuczna. Bałam sie, ze beda jeść... Bombki drewniane to super pomysł. My mamy przezroczyste szklane i rożne figurki materiałowe. Tych pierwszych co roku coraz mniej... No i lampki ledowe, wiec sie nie oparza. Kilka lat temu chłopcy mojego brata przewrócili choinkę w wigilie, wiec każdy bombki do nich wiózł :-)
Wiecie, ze niedługo rok jak testowaliśmy nasze dwie kreseczki? Ale zleciało!