reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Jrzu dzirwczyny noc mi nie idzie...krem die zj.ebal (sorry) i musialam nowy robic..bu...jeszcze tynk i dekoracja zostaly.. ale najpirrw dzieci spac poloze.

Lucalew ja rowniez w ciagu dnia moglabym spac i nie moge sie w ogole obudzic... czuje sie jakbym nie spala z 2 pelne dni i do tego pracowala... w pierwszej ciazy z Zu mialam podobnie o okazalo sie ze mam anemie. Takze musze osc do rodzinnej po skierowanie na badanie krwi. Jesli chodzi o piersi to rzeczywiscie bola coraz mniej i juz nie sa takie nabrzmiale...

mona - mówią że usg jest bezpieczne, choc spotkałam się też z opinią bardzo dobrej lekarki że nie warto "stresować" dziecka, bo jednak głowica usg troche mu przeszkadza. Ale to już Twoja decyzja. Możesz też pewnie chodząc państwowo nie robic usg jesli mialas niedawno prywatnie. Po prostu pokazujesz i już, choc tego nie przetestowałam.

Lucere troche sie obawiam ze jak powiem lekarzowi na nfz ze chodze prywatnie do innego to juz nie bedzie taki mily i chetny do wydawania skierowan na badania...

mona - rzeczywiscie może tak być, wszystko zalezy na kogo trafisz. Może wypowie sie ktoś kto tak robi :) ja byłam zadowolona z lekarki na nfz wiec nie kombinowałam z dwoma lekarzami.

Ja chodzilam prywatnie ale dostalam skierowanie na nfz do poradni patologii ciazy i juz wizyty i badania mam w ramach nfz.
Narazie bede chodzic na nfz ale jak bede potrzebowala dodatkowej wizyty to umowie sie prywatnie.

reklama
Lucere ja w poprzedniej ciazy mialam niemile doswiadczenia z lekarzami na nfz ze poszlam prywatnie... niestety nie udalo sie... moj lekarz na nfz ktory prowadzil 1 ciaze z Zu ma takie terminy ze zapisujac sie w grudniu 2014 termin dostalam na 26.01.2015. Stwierdzilam ze moge sie juz nie zmiesxic w tych 9 tygodniach zeby otrzymac becikowe i poszlam prywatnie tez do zaufanego lekarza. jeden i drugi sa bardzo dobrzy...

Do góry