reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Mona masz rację, choć z doświadczenia wiem,że nawet prywatni (zazwyczaj kobiety) nie chcą czasami dawać zwolnień lekarskich.
O co chodzi z tym becikowym?

Lilija zeby otrzymac becikowe potrzebne jest zaświadczenie lekarskie lub zaświadczenie wystawione przez położną potwierdzające pozostawanie kobiety pod opieką medyczną nie później niż od 10 tygodnia ciąży do porodu

reklama
love- ekstra!

ja dzis mialam doslownie 40min olnego i poszalm do super dr na usg i dzieki bogu,ze poszlam, bo wg usg jestem w 12t2d, maluch ma 5.3cm, NT 1,1mm i termin na 5.08., przeplywy dobre, zastawki super, kosc nosowa jets, jestem szczelsiwa! moj kreciolek non stop sie obracal :-):-)

Do góry