Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Helou
Wstalam 8.30 :-/ pospalabym sobie jeszcze ale coz dziecko pelne energi i trzeba zwlec sie z lozka.
Dziewczyny jeszcze bezdzietne, kozystajcie ile mozecie bo pozniej juz tak nie bedzie. Szkoda ze sie nie mozna wyspac ma zapas.
Kochane co mogę zrobić na szybko do jedzenia? Idziemy wieczorem na koszykowa imprezę. Zrobię sałatkę makaronowa i takie drożdżowe slimaczki z farszem ale co jeszcze? Nie mam na nic ochoty ani pomysłu.
ja wlasnie wstalam.. mialam mega ciezka noc. Moje dziecko dostalo w nocy napadu duszacego kaszlu, miala odruchy wymiotne, dalam jej syropy ktore zapisala pani dr ale nic nie pomagalo :/ 3h sie biedna meczyla polozylam sie z nia w jej malym lozku i w koncu jakos zasnela. teraz jestem tak scierpnieta i obolala ze znow musialam sie polozyc do swojego lozka.
Mona152 wspolczuje nocy.
Ja prawie co noc w koncu laduje w lozku u mojej corkii. Zazwyczaj nad ranem. Ale na szczescie kupilismy jej juz normalne duze lozko 90x190 . Ale pomimo tego praktycznie zawsze jest mi nie wygodnie