Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Blerka no rzeczywiscie niskie, kiedys tez takie mialam jak bylam z 15 lat mlodsza taka wtedy uroda
Teraz mierze sobie w domu codziennie i mam raczej niskie ale przed wizyta zawsze podwyzszone chyba to syndrom bialego fartucha albo stres. Ponoc na poczatku ciazy cisnienie sie obniza bo zwieksza sie produkcja krwi przez hormony.
Hej ja sie nadal czuję byle jak, już jestem tym tak zmęczona, że mam naprawdę coraz czarniejsze myśli. Ludzie... niech to się wszystko po 12 tygodniu unormuje, bo ta ciąża taka wystarana a ani troche nie potrafię się nią cieszyć przez to rzyganie...
Mnie narazie od 2 dni mdlosci i wymioty minely ale za to zaczelo mi sie krecic w glowie a i piersi juz tak nie bola.
Ja mimo objawow jestem szczesliwa i nie moge sie doczekac kolejnej wizyty :-)
Jestem w uk już, opóźnieniem (żadna nowość co hahahahahaha) bo koła tylne w samolocie wymieniali z jednej strony Hahaha ale zawieszenie sie otworzyło i wykadoqalismy. Jestem tak zmęczona ze już mi obojętne było co sie będzie działo hahaha
Akuku, jesteś mistrynia kochana! Mistrzynią!!!
normalnie sie za wami stesknilam babiole.